Nors Allen'as Iverson'as savo karjerą jau baigė, tačiau vis dar kraunasi nemažus pinigus iš Reebok kompanijos, kuri pratęsią legendinio krepšininko batelių seriją ir šį lapkritį išleis Reebok Iverson Legacy modelį.

Prieš keletą savaičių Reebok generalinis direktorius Matt'as O'Toole'as teigė: „Allen'as Iverson'as yra svarbi mūsų paveldo dalis - prie to nori prisijungti daugelis mūsų vartotojų, kuriems jis yra labai svarbus."

Tai bus pirmasis Reebok ir Iverson'o bendradarbiavimo vaisius po 4 metų petraukos - paskutinis vardinių krepšinio batelių modelis, išvydęs pasaulį, buvo Answer XIV. 

Naujuoju batelių modeliu norėta atiduoti pagarbą Allen'o Iverson'o karjerai. Iverson Legacy bateliai apjungia daug detalių iš praėjusių modelių - Question, Answer, Answer II, Answer III ir Answer IV.

2001-aisiais krepšininkas po įspūdingo sezono gavo NBA sezono MVP apdovanojimą ir tais pačiais metais pasirašė visą gyvenimą galiojančią sutartį su Reebok. Kiekvienais metais krepšininkas iš Reebok gauna po 800 tūkstančių JAV dolerių, o pasiekus 55 metų amžių 2030-aisiais, jis galės pasinaudoti specialiu jam skirtu fondu, kuriame bus 32 milijonai dolerių.

Reebok bateliai laisvalaikiui ir sportui ➡ 

Reebok bateliai laisvalaikiui ir sportui ➡