Karališkasis Madrido "Real" klubas dar ilgai reprezentuos adidas ženklą - komanda su vokiečių sporto prekių gamintoja turėtų pasirašyti 10 metų sutartį, kurios vertė sieks 1,2 milijardo JAV dolerių. Ši partnerystė ispanų komandai kasmet atneš po 125 milijonus JAV dolerių. Šis sandoris "Real" komandą pavers viena iš daugiausiai uždirbančių sporto komandų visame pasaulyje. Teigiama, kad rėmimo suma dar gali išaugti - tai priklausys nuo komandos rezultatų ir pardavimų.

Gautus pinigus planuojama panaudoti ateities atnaujinimams. Pagrindinis tikslas - rekonstruoti Santiago Bernabeu stadioną, kuriam planuojama išleisti daugiau nei 500 milijonų eurų. 

Rekordinis sandoris "Los Blancos" leis aplenkti "Manchester United" ekipą ir įtvirtintų pirmojoje pozicijoje tarp daugiausiai apmokamų adidas sporto komandų - "Raudonieji velniai" iš adidas kasmet gauna po 97 milijonus. 

Nepaisant milžiniško naujojo kontrakto, "Real" ekipa neprilygsta savo amžinam varžovui iš Katalonijos, "Barcelona" komandai, kurią remia Nike kompanija. "Barca" iš Nike kasmet gauna daugiau nei po 170 milijonų dolerių. Po 2016-aisiais pasirašytos sutarties "Barcelona" tapo daugiausiai iš rėmimo sandorio uždirbančia komanda pasaulyje.

Simboliška, kad abu Ispanijos grandai galingiausiems pasaulio sporto prekių ženklams įsipareigojo 1998-aisiais - todėl nenuostabu, kad tiek "Barcelona", tiek "Real" ekipos dosniai apdovanojamos už ištikimybę. adidas su "Real" ekipa yra bendradarbiavęs ir anksčiau - nuo 1980-ųjų iki 1985-ųjų. Po to "Baltieji" vilkėjo Hummel bei Kelme gamintojų aprangas, bet galiausiai sugrįžta ir ilgam įsipareigota adidas.

Šį sezoną Madrido ekipa kolkas dar ieško savo žaidimo ir kovoja su problemomis - neseniai atleistas pagrindinis komandos treneris, o Ispanijos lygoje užimama neįprastai žema šešta vieta. Tituluočiausia Europos futbolo komanda tikisi reabilituotis šį vakarą Čempionų lygos rungtynėse su "Plzen" ekipa iš Čekijos.

Madrido "Real" atributika ➡
adidas laisvalaikio ir sporto bateliai ➡