Ryškiausiomis spalvomis iš naujo suspindusi Puma kartu su Rhude brand‘u pristatė jau antrąją drabužių ir avalynės kolekciją. Kaip gimė ir kokias istorijas pasakoja Puma x Rhude kolaboracija?

2015-aisiais įkurtas Rhude prekės ženklas tapo vienu svarbiausių žaidėjų šių dienų gatvės stiliaus kategorijoje. Rhude komandai vadovauja iš Filipinų kilęs mados dizaineris Rhuigi Villaseñor, kuris būdamas devynerių persikėlė gyventi į saulėtąjį Los Andželą. Būtent šiame gyvybingame mieste Rhuigi atrado jį iš proto vedantį pašaukimą – mados dizainą.

Jaunuolio pasaulėžiūrą nuo mažų dienų formavo ir kurti įkvėpė muzika, skirtingos kultūros, krepšinis bei abu tėvai - Rhuigi mama buvo siuvėja, o tėvas – architektas. Šeima nebuvo labai turtinga, negalėjo sau leisti prabangių pirkinių, todėl šis apribojimas tapo įkvėpimu jaunuoliui, kuris svajojo sukurti savo pasaulį – taip gimė Rhude prekės ženklas, labai greitai tapęs jaunatviško rafinuotumo ir laisvės simboliu. Paprasti, bet tuo pačiu provokuojantys Rhuigi Villaseñor vyrams skirti kūriniai tapo itin geidžiamais. LeBron’as James’as, Justin’as Bieber’is, Odell Beckham Jr., Dwyane’as Wade’as, Kevin’as Durant’as, Kelly Oubre Jr., Lewis’as Hamilton’as, Tristan’as Thompson’as, Lenny Kravitz’as, Ben’as Simmons’as, Michael’as B. Jordan’as, Kendrick’as Lamar’as, Meek Mill’as, Nick’as Jonas’as – tai tik maža dalis garsių pasaulio vyrų, pamėgusių Rhude.

Pirmą kartą kūrybines pajėgas Puma ir Rhude suvienijo 2019-aisiais – abi pusės liko itin patenkintos rezultatu ir neliko abejonių, kad serija pasakos dar ne vieną istoriją. „Gyvename laikais, kada galime istoriją kurti patys ir pasukti ją į tą pusę, kuri mums atrodo tinkama. Pirmoji mūsų kolekcija buvo tarsi įžanga, kurią dabar tęsiame toliau, o dar daugiau jų bus ateityje“ – bendradarbiavimu su Puma džiaugėsi Rhude vedlys Rhuigi Villaseñor. Jam antrino ir Puma partnerystės vadovas Yassine Saidi: „Rhuigi yra vienas įdomiausių šių dienų dizainerių, kuris į mados ir gatvės stiliaus pasaulį atnešė daug ryškių spalvų.“

Antrasios Puma x Rhude kolekcijos įkvėpimu tapo automobilių sportas, turintis ypatingą reikšmę Puma istorijoje. Minimalistinę stiliaus estetiką mėgstantis Rhuigi Villaseñor transformavo Puma pasididžiavimu tapusius laisvalaikio kedus, kuriuos papildė unikalių rūbų kolekcija. Puma x Rhude stiliaus kapsulėje susijungė europietiška Puma kultūra bei vasariška Kalifornijos nuotaika. „Visada galvojau apie kūrimą sportiško stiliaus kategorijai. Džiaugiuosi, kad tai įgyvendinti ir tuo pačiu pagerbti automobilių sportą bei lenktynių kultūrą pavyko kartu su Puma. Manau, kad kiekviename iš mūsų yra mažas vaikas, kurį žavi grakštūs automobiliai ir lenktynių dvasia, todėl norėjau tai įprasminti savo darbais. Automobilių sportas – tai menas, tas pats galioja ir jų dizainui“ – kolekcijos įkvėpimu dalinosi Rhuigi Villaseñor.

Svarbiausia modernios automobilių sporto interpretacijos dalimi tapo Puma laisvalaikio bateliai. Kartu su Rhude į naujus vaidmenis įsikūnijo Puma Performer, Puma Alteration ir Ralph Sampson Lo kedai.

 

Puma Alteration Nu Rhude laisvalaikio bateliai ➡️ PIRKTI

Puma x Rhude Performer laisvalaikio bateliai ➡️ PIRKTI

Puma x Rhude Ralph Sampson Lo laisvalaikio bateliai ➡️ PIRKTI

Daugiau Puma x Rhude kolekcijos prekių rasi ČIA ➡️ PIRKTI