Unikaliomis kolaboracijomis stiliaus pasaulį stebinanti Puma sustoti nesiruošia ir pristatė dar vieną žaismingą kolekciją. Šį kartą Puma jėgas suvienijo su vienu spalvingiausių ir kūrybiškiausių meno kolektyvų pasaulyje – tai KidSuper Studios. Bruklino rajone įsikūrusi komanda vienija kūrybininkus, kurių gatvės stiliaus drabužiuose, aksesuaruose, bateliuose susijungia meno, muzikos, sporto įkvėpti elementai.

KidSuper studijos veiklą užkūrė dizaineris Colmo Dillane‘as, kuris dievina futbolą ir net yra bandęs tapti profesionalu. Jis rungtyniavo Niujorko universiteto komandoje, o vėliau laimės ieškoti išvyko į egzotiškąją Braziliją. Nors aukštumų žaidžiant aikštėje Colmo Dillane‘ui pasiekti ir nepavyko, futbolas jo gyvenime užima išskirtinai svarbią vietą, o bendradarbiavimas su Puma tapo tobula galimybe išreikšti savo neaprėpiamą meilę šiam sportui.

Puma x KidSuper kolaboracijos pagrindinė ašis – tai futbolo energijos ir inovatyvaus bei kūrybiško šių dienų gatvės stiliaus junginys. Kolekcija gimė iš aistros ir meilės sporto karaliumi tituluojamam futbolui bei noro išreikšti kūrybinį unikalumą, novatoriškumą ir spalvingą energiją. „Bendradarbiavimas su Puma – tai dėsningas žingsnis. Futbolas visada buvo mano įkvėpimo šaltinis, o šį kartą prie to prisidėjo ir turtinga Puma istorija. Tai išties ypatinga! Kolekciją kuriame kartu su prekės ženklu, kuris rinkoje dominuoja jau daugiau nei 70 metų. Užtenka pažiūrėti į nuotraukas, kuriose legendinis Pele laimėjo Pasaulio futbolo čempionatą avėdamas Puma batelius ir įkvėpimas gimsta savaime. Noriu, kad ir KidSuper vardas prisidėtų prie legendinių akimirkų įrašymo į istoriją“ – pasakojo Colmo Dillane‘as.

Kolekcija išsiskiria retro detalėmis, drąsiais raštais bei ryškiais spalvų deriniais, kuriuos papildo firminiai KidSuper estetikos elementai. Puma x KidSuper stiliaus kapsulę sudaro išskirtiniai marškinėliai, kelnės, aksesuarai bei kedai.

Puma ir KidSuper bendradarbiavimas pasižymėjo ir neeiliniu prisitatymo būdu – sukurtas 7 serijų animacinis serialas „SCRAM“, kuriame dalyvauja bėgikas Usainas Boltas, futbolininkas Héctoras Bellerínas, dainininkės Jessie Reyez ir Lolo Zouai bei reperiai Meechy Darko, West Side Gun ir Lil Tecca. Serialas pasakoja apie trijų Niujorko vaikų nuotykius mieste. Jų gyvenimas pasikeičia atradus slaptą laboratoriją kaimynystėje ir įgavus ypatingų galių.

Puma x KidSuper kolekcijos kedus įsigyk ČIA ➡️ APSIPIRKTI