90-aisiais pasaulį išvydusi Puma Cell technologija buvo skirta batelių stabilumui ir amortizavimui. 1998-aisiais debiutavo du Cell pristatantys modeliai - Endura ir Venom. 

2019-aisiais Puma pristato moderniam gyvenimui atgimusią Cell technologiją ir vadina tai "didžiausių šių metų darbu"! Evoliucionavusi LQD CELL (Liquid Cell) technologija užtikrins visišką stabilumą - iš suspaustų minkštų šešiakampių elementų sudarytas padas veiks kartu su ProFoam puta. Ši kombinacija uždegs žalią šviesą aukščiausio lygio komfortui ir iki minimumo sumažins pėdoms tenkančių smūgių pojūčius. 

Pirmasis modelis su LQD CELL technologija - aktyvioms treniruotėms skirtas LQD CELL Origin AR modelis, kuris savyje slėps ir daugiau įdomybių! 

Bateliai sujungs funkcionalumą, taip reikalingą sporto metu, bei komfortą ir išradingus dizaino sprendimus. Futuristinio įvaizdžio detalės išryškina kedus ir jų pastebėti turbūt nebūtų įmanoma. 

Įdomu tai, jog batelius bus galima sujungti su mobiliems įrenginiams pritaikyte programėle PUMA LQD CELL. Naudojant ją, vartotojai turės galimybę nuskenuoti kedus, panaudoti žaismingus filtrus ir efektus nuotraukoms ir vaizdo įrašams. 

Programėlėje šių išmanių kedų savininkai galės ir pramogauti - žaisti virtualios realybės žaidimą LQDASH. Vis dažniau pastebime, jog Puma į savo kūrybinius procesus pajungia ir modernias technologijas bei nevengia priimti nestandartinių sprendimų.

Kompanijos teigimu, LQD CELL Origin AR bateliai - atsakas pasauliui, kuriame riba tarp gyvenimo ir virtualios realybės tampa labai plona.

Atgimstančios Puma bateliai Tavo laisvalaikiui! ➡ 

Atgimstančios Puma bateliai Tavo laisvalaikiui! ➡