2020-ieji ir penktadienis, 13-oji. Teigiamų emocijų nesukeliantis duetas, tiesa? Šią mistišką dieną ir tamsius jos vingius palikime ekstrasensams. Įdomu, jog būtent šiandien debiutuoja Bronkso reperės Cardi B ir Reebok kolaboracija, kuri jau sulaukė dviprasmiškų reakcijų.

Cardi B x Reebok kolekcija pristato stambių gabaritų Reebok Club C ir Reebok Club C Double kedus. Legendinių batelių interpretaciją su Cardi B įkvėpė distopinis ateities pasaulis bei tikslas padrasinti visas pasaulio moteris būti savimi bei nebijoti išraiškingų stiliaus akcentų savo kasdienybėje. Kartu su kolekcija startavo ir kampanija “B Unexplainable”, kuria žvelgiama į aukštus visuomenės lūkesčius, keliamus moterims.

Išraiškinga kolekcija susižavėjimą sukėlė ne visiems ir Cardi B eilinį kartą nepavyko apsieiti be kontraversijų! Vienoje iš Reebok fotosesijų, skirtų kolekcijai, atlikėja vilkėdama ryškiai raudoną libaniečio dizainerio Georges Hobeika kurtą suknelę vaizdavo hinduistinę karo deivę Durgą ir tai sukėlė nepasitenkinimo bangą, neva atlikėja rodo nepagarbą Indijos kultūrai ir religijai. Grammy laimėtoja suskubo atsiprašyti ir pažadėjo, jog panašūs dalykai nepasikartos: „Nesistengiau nieko įžeisti. Turėjau labiau pasidomėti. Atsiprašau, tačiau to pakeisti jau nebegaliu, bet pažadu, jog ateityje panašių incidentų bus išvengta.“

Reebok apranga ir avalynė internetu! ➡️ APSIPIRKTI

Reebok apranga ir avalynė internetu! ➡️ APSIPIRKTI