Nike kompanija šiandien pristatė naujausią ir bene išmaniausią savo produktą - krepšiniui skirtus Nike Adapt BB batelius. Šis modelis taps tikra revoliucija - tobulai prisitaikys prie pėdos bei bus valdomi suporuotu mobiliuoju telefonu.

Teigiama, jog dar nei vienas Nike produktas nebuvo taip intensyviai testuojamas - Nike Adapt BB buvo atlikta daugybė bandymų, įskaitant smūgio, intensyvios temperatūros, eksploatacinių bandymų, atsparumo vandeniui ir dar daugybė kitų, kurie turėjo dešimtis tūkstančių ciklų.

Šiuo modeliu kompanija sieks patenkinti taip reikalingą tobulo avalynės prisitaikymo poreikį - pirmąjį žingsnį žengiama būtent su krepšiniui skirtais kedais. Žaidimo metu pėda gali plėstis - viskas priklauso nuo atliekamų judesių. Nike Adapt BB bateliai batai skirtingomis aplinkybėmis užtikrins skirtingą prisitaikymą - taip Nike vadinamą tobulą prisitaikymą. 

„Rungtynių metu sportininkų pėdų forma keičiasi ir yra labai svarbu, jog bateliai prie to prisitaikytų - mes tikime, kad tai yra esminis elementas, kuris tik patobulins atletų patirtį“ - kalbėjo Nike inovacijų kūrybinis direktorius Eric'as Avar'as.

Kuriant batelius buvo dirbama ir su aukščiausio lygio krepšininkais iš NBA - Kyle'u Kuzma, Jason'u Tatum'u, De'Aaron'u Fox'u, Frank'u Ntilikin'a ir kitais. 

Revoliuciniai Nike Adapt BB kedai turi sudėtingą nėrinių variklį, kurį bus galima valdyti mobiliuoju įrenginiu arba specialiais mygtukais, esančiais ant batelių. Apsimovus batelius jie automatiškai prisitaikys prie pėdos formos - variklio gijos yra gana galingos ir gali atlaikyti 32 svarų tempimo jėgą.

Skirtingose situacijose krepšininkui reikalingas atitinkamas kedų prisitaikymas prie pėdos - tai bus galima nustatyti naudojant Nike Adapt programėlę mobiliajame telefone. Pavyzdžiui, žengiant į aikštę galima nustatyti, jog kedai įtvirtintų pėdą, o minutės pertraukėlės metu - atlaisvintų. Naudojant programėlę galima sukurti daug skirtingų nustatymų skirtingoms situacijoms. Kitaip tariant - kiekvienas galės kedus ir jų prisitaikymą reguliuoti pagal savo poreikius.

Kompanija su šia išmania technologija planuoja žengti ir į kitas avalynės kategorijas bei dar labiau pažinti savo vartotojus ir patenkinti svarbiausius jų poreikius.

Karščiausių krepšinio batelių ieškok ČIA ➡ 

Karščiausių krepšinio batelių ieškok ČIA ➡