Kaitinanti vasaros diena, Tu sėdi už galingo retro automobilio vairo ir skambant mylimai dainai skrieji miesto gatvėmis, o aplinkiniams belieka tik atsigręžti ir žvilgsniu dar bandyti pagauti vis tolstantį monstrą. Tikrai ne vienas būtent taip esame įsivaizdavę tobulą vasaros dieną, tiesa? Panašią svajonę jau daug metų puoselėja garsus riedlentininkas ir Nike SB šeimos narys – Grant’as Taylor’as. Jis yra aistringas ikoninio Chevrolet El Camino fanas ir yra įsitikinęs, jog vieną dieną pažabos šį legendinį automobilį, o iki tol Taylor’as meistriškai valdo riedlentę, avėdamas savo vardo Nike SB Blazer Low GT kedus. Tai modifikuota klasikinių Nike SB Blazer versija, kurią įkvėpė ir kito garsaus modelio, Nike SB Bruin, dizainas.  

Grįžkime prie jau minėtos Taylor’o svajonės – Chevrolet El Camino. Būtent šis automobilis tapo įkvėpimu unikaliai vardinių riedlentininko kedų versijai. Mėlynos spalvos tonais išmarginti Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT laisvalaikio kedai sufleruoja apie išsvajoto retro automobilio, kurią vieną dieną Taylor’as vairuos, išvaizdą. Kedus puošia ir dar keletas detalių, susijusių su El Camino – ant vidpadžio ir liežuvėlio matomas juostų motyvas, kurį turėjo trečios kartos Chevrolet El Camino automobiliai, gaminti 1968-1972 metais, o Nike SB serijos vardas ir riedlentininko inicialai atgimė naudojant industrinį retro šriftą.  

Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT laisvalaikio batai ne tik pasakoja unikalią istoriją apie Grant’o Taylor’o svajonę, bet ir traukia akį savo vasariška spalvų palate. Šie Nike SB serijos kedai džiugins ne tik važinėjančius riedlente, bet taps ir žaisminga laisvalaikio stiliaus detale.

Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT kedai internetu ➡️ SHOP

Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT kedai internetu ➡️ SHOP