Anglų kalboje esantį terminą “game changer”, reiškiantį efektyvų pokytį ar išradimą tikrai galėtume pritaikyti Nike React Infinity Run Flyknit bėgimo bateliams. Kuo ypatingas šis modelis?

Bėgimas – viena populiariausių šių laikų sporto veiklų, į kurią visame pasaulyje įsitraukia vis daugiau ir daugiau žmonių. Tam, kad bėgimas džiugintų, reikalingi tinkami bėgimo bateliai, o esmine jų funkcija laikoma apsauga. Būtent užtikrintai pėdų apsaugai daugiausiai dėmesio skyrė Nike dizaineriai kurdami Nike React Infinity Run Flyknit siluetą.

Užtikrintumas trasoje ir maksimalus traumų tikimybės sumažinimas tapo svarbiausiu kūrybinio proceso tikslu. Bėgimo bateliai buvo nuolat testuojami – tam Nike į pagalbą net pasikvietė Britų Kolumbijos universiteto sporto medicinos mokslininkus, kurie atliko 12 savaičių trukusį tyrimą. Jame dalyvavo 226 bėgikai, kurie visa minėtą laikotarpį treniravosi avėdami Nike Air Zoom Structure 22 ir Nike React Infinity Run Flyknit bėgimo kedus. Atlikto tyrimo rezultatai parodė, kad 30,3% bėgikų, avėjusių Nike Air Zoom Structure 22, jautė skausmus ar patyrė traumas, dėl kurių buvo priversti praleisti bent 3 treniruotes. Bėgikų, avėjusių Nike React Infinity Run Flyknit batelius, traumų procentas siekė vos 14,5%, kas yra 52% mažiau Nike Air Zoom Structure 22.

Kaip Nike React Infinity Run Flyknit bėgimo bateliai užtikrina tokią apsaugą? Kedai turi viršutinę dalį, sudarytą iš trijų sluoksnių Flyknit tinklelio -  jis tvirtai laiko pėdas bateliuose, neleidžia joms slidinėti. Kedų padą sudaro minkštos React putos, kurios garantuoja efektyvų bėgimą ir amortizaciją. Be to, padas yra gana platus, todėl pėdos nuolat bus stabilioje padėtyje. Kedų platforma pėdą laiko šiek tiek palinkusią į priekį – tokiu būdu svorio centras persikelia į pėdos vidurinę ir priekinę dalį ir sukuriamas natūralus stūmimo į priekį pojūtis.

Nike React Infinity Run Flyknit bėgimo bateliai internetu ➡️ PIRKTI

Nike React Infinity Run Flyknit bėgimo bateliai internetu ➡️ PIRKTI