Dar visai neseniai Nike ir dėl MVP titulo besivaržantis Paul'as George'as pristatė vardinius krepšininko batelius, kurių pagrindiniu akcentu tapo NASA tematika. Pasirodo, jog tuo žvilgsniai kosmoso link nesibaigė!

Paul'o George'o tretieji serijos kedai debiutavo su NASA spalvomis, kodėl? Tokiu būdu buvo pagerbiami krepšininko namai - Palmdeilas, kuriame yra įkurta didelė kosmoso tyrimų bazė. Nike PG3 turi ir šios vietovės kodą - 93552. Taip pat ši tema pasirinkta pažymint jo svajonę palikti pėdsakus mėnulyje ir įprasminant mėgstmiausią krepšininko citatą: „Nesakyk man, kad dangus yra riba, kai mėnulyje yra pėdsakų.“

Kuriant PG 3 Nike dizainerių komanda net lankėsi NASA centre Orlande bei sėmėsi idėjų, kaip galėtų patobulinti naujųjų kedų komfortą, įtvirtinimą, svorį bei sukibimą su pagrindu. „NASA mus įkvėpė savo darbu - jie naudodami minimalius resursus sukuria dalykus, kurie atlaiko ekstremalias salygas. Tą patį mes padarėme ir su PG 3 - kedai yra labai lengvi bei turi visapusišką įtvirtinimą“ - kalbėjo dizaineris Tony Hardman'as. 

Panašu, kad įkvėpimo NASA centruose Nike dizainerių komanda pasikrovė ilgam - jau balandį sulauksime dar vieno kosmoso tematiką pristatančio PG 3 silueto! Šį kartą batelių įkvėpimu tapo legendinės Apollo misijos, vykdytos nuo 1969-ųjų iki 1972-ųjų. Nike PG3 NASA “Apollo Missions” pagerbs vienus iš svarbiausių NASA istorijos momentų ir paminės 50-ąjį jubiliejų!

Nors oficialių nuotraukų dar nėra, tačiau sklinda informacija, jog bateliai turėtų apjungti baltą ir aukso spalvas, kurias įkvėpė astronautų kostiumai. Nekantriai laukiame Nike PG3 NASA “Apollo Missions” kedų pasirodymo!

Daugiau Nike PG 3 siluetų rasi ČIA ➡ 

Daugiau Nike PG 3 siluetų rasi ČIA ➡