Sprendi dilemą, kokius kedus išsirinkti artėjančiai vasarai? Pagalbos ranką Tau tiesia New Balance. Legendos įkvėptus New Balance 997H laisvalaikio kedus pamilsi iš pirmo žingsnio. New Balance 997 modelis kartu su tokiais siluetais kaip New Balance 1500 ir New Balance 574 rikiuojasi legendų sekcijoje ir visų laikų favoritų sąrašo viršūnėje. Originalus New Balance 997 siluetas pasauliui pristatytas buvo dar 1990-aisiais ir net buvo tapęs itin pamėgta stiliaus detale Jungtinėse Valstijose. Ne sutapimas, jog didžiulis šio modelio fanas buvo šalies prezidentas Bill‘as Clinton‘as.

Tvirtus New Balance pamatus kloti padėjusį modelį kompanija 2019-aisiais nusprendė atnaujinti ir pristatė modernioms miesto gatvėms paruoštą New Balance 997H siluetą. Sėkmingą pirmtako istoriją tęsti įpareigotas modelis buvo papildytas GCEVA technologijos vidpadžiu. Lengvi ir komfortiški New Balance 997H laisvalaikio kedai netruko išsikovoti vietos po saule ir patraukė ne tik senąją versiją su nostalgija menančių, bet ir jaunosios kartos sneaker’ių gerbėjų, dėmesį.  

Pasiruošk stilingai vasarai ir jos nuotykiams su legendos įkvėptais New Balance 997H. Šie laisvalaikio batai vyrams ir moterims taps komfortą garantuosiančiu kiekvienos dienos kompanionu. New Balance 997H kedai ne tik džiugins stilinga išvaizda, bet ir piniginės nenuskriausiančia žema kaina.

New Balance 997H kedai vyrams ir moterims internetu ➡️ SHOP

New Balance 997H kedai vyrams ir moterims internetu ➡️ SHOP