Nemirštanti klasika. Tokį skambų pavadinimą New Balance 574 bateliai užsitarnavo ne šiaip sau. Tai niekada nebuvo brangiausias ar prašmatniausias New Balance siluetas, tačiau to ir nereikėjo, kad jis taptų pačiu ryškiausiu ir artimu ne vienai kedų mylėtojų kartai.

1980-ieji žymėjo kylančią JAV ekonomiką ir daugiau sau galinčių leisti socialinių grupių atsiradimą. Jų atstovams net buvo suteiktas atskiras pavadinimas – Yuppies. Taip buvo vadinami jauni profesionalai, dirbantys mieste ir galintys sau leisti įsigyti žinomų prekės ženklų prekes bei mėgstantys ir vertinantys komfortą. Tuo pačiu metu augo ir avalynės gamintojų verslai, kilo masinis susidomėjimas bėgimo kultūra. 1988-aisiais New Balance pristatė bėgimui skirtą 574 siluetą, kuris sujungė geriausias anksčiau išleistų 575 ir 576 modelių detales ir iškart tapo tikro hitu.

Itin lengvi, minkšto pado bateliai buvo vertinami dėl savo komforto ir aukštos kokybės medžiagų. Greitai juos pamėgo ne vien bėgikai, bet ir laisvalaikio stiliaus gerbėjai. Tuo metu NB 574 net buvo vadinami visoms progoms tinkamais bateliais.

New Balance 574 savo kūriniuose yra apdainavę net garsūs reperiai – tokie kaip Phife Dawg, Mos Def ar Raekwon iš Wu-Tang Clan. Siluetas ne kartą yra atgimęs kolobaruojant su tokiais vardais kaip Eric Haze, Nitraid, atmos, Undefeated, Fiberops ar mita sneakers. Taip pat, galima paminėti, kad 574 buvo vienas iš Steve Jobs’o mylimiausių laisvalaikio batelių modelių.

New Balance 574 laisvalaikio kedai per daugiau nei 30 metų užsitarnavo neišblėstančią simpatiją. Modelis išliko mylimas ne tik vyresnės kartos sneakerhead’ų, bet vertinamas ir jaunimo tarpe, todėl visiškai neturėtume nustebti dėl fakto, kad tai vienas labiausiai perkamų kompanijos modelių per visa istoriją.

New Balance 574 laisvalaikio batelius įsigyk internetu arba fizinėje SIL parduotuvėje, adresu Laisvės al. 99.

Klasikinius New Balance 574 arba atnaujintus 574 Sport kedus rasi ČIA ➡️ APSIPIRKTI

Klasikinius New Balance 574 arba atnaujintus 574 Sport kedus rasi ČIA ➡️ APSIPIRKTI