New Balance 327 laisvalaikio bateliai – tai paprastumu pagarsėjusio 70-ųjų stiliaus interpratacija, kurią kompaniją dedikuoja moderniam šių dienų gatvės stiliui. Beveik visos New Balance 327 kedų dizaino detalės buvo pasiskolintos iš NB archyvų ir ikoninių bėgimo batelių.

Didelį “N” logotipą ant batelių įkvėpė New Balance 320 – tai buvo pirmieji kompanijos bateliai, kurie turėjo šią dizaino detalę.1976-aisiais gimę kedus pamėgo elitiniai bėgikai, kurie su New Balance 320 nuskynė ne vieną pergalę.

Bene įdomiausias ir labiausiai akį traukiantis New Balance 327 stiliaus akcentas – tai pratęstas guminis padas, kuris driekiasi beveik iki pat batelių įmovos. Šią detalę dizaineriai pasiskolino iš dar vieno istorinio modelio – bėgimui bekele (trail running) skirto New Balance 355 silueto. Viršutinę New Balance 327 kedų dalį dizaineriai konstravo pagal 1977-aisiais gimusius SuperComp batelius, kurie išsiskyrė lengvumu.

Sportiško dizaino New Balance 327 laisvalaikio bateliai sukurti kiekvienos dienos avėjimui ir laisvalaikiui. Viršutinę kedų dalį dengia ir dinamišką stilių diktuoja zomšos detalės. Unikalumu pasižymi ir New Balance 327 kedų padas, kuris yra itin stambus ir gana platus, todėl keliaujant ar vaikštinėjant jausiesi stabiliai.

Retro stiliaus laisvalaikio bateliai sujungia klasika tapusias New Balance dizaino detales ir modernias technologijos. Toks duetas yra tiesiog pasmerktas sėkmei ryškioje šių dienų sneaker’ių kultūroje!

New Balance 327 - jau netrukus SIL'e!

  Daugiau New Balance kedų rasi ČIA ➡️ APSIPIRKTI