Kol dauguma avėjo ir svajojo apie Jordan ir Nike kedus, jo akį traukė minimalistinis New Balance dizainas. Viena sėkmingiausių ir ryškiausių jaunosios kartos repo pažibų Jack‘as Harlow – didžiulis NB fanatikas. Su šio prekės ženklo apranga ir avalyne atlikėjas matomas absoliučiai visur – ant scenos, studijoje, vakarėliuose ar tiesiog Atlantos, kur šiuo metu kuria muziką, gatvėse. Kaip atsirado šis tvirtas Jack Harlow ir New Balance ryšys?

Reperis gimė ir augo Luisvilio mieste, Kentukio valstijoje, kur buvo apsuptas dėl Jordan ir Nike sneaker‘ių iš proto einančių bendraamžių, tačiau patį Jack‘ą žavėjo New Balance bateliai. „Man tai netrukdė, aš tiesiog norėjau išsiskirti iš kitų. Viskas prasidėjo nuo keleto New Balance 574 porų. Kartą atėjau į mokyklą avėdamas juos ir tai sukėlė keistą aplinkinių reakciją, jie nesuprato mano pasirinkimo. Man patiko šio modelio išvaizda, paprastumas, tačiau pradžioje avėjau juos tam, kad eičiau prieš srovę. Jums nepatinka mano New Balance? Turėsite su tuo susitaikyti, nes ir toliau juos avėsiu! – tada galvojau. Su laiku žmonės pradėjo mane sieti su NB“ – pasakojo Jack Harlow.

Legendinis 574 modelis iki šių dienų lieka Jack‘o favoritų sąraše – atlikėją žavi jų universalumas ir galimybė derinti su įvairiausių stilių apranga ir spalvomis. Vieni mėgstamiausių Jack‘o Harlow sneaker'ių - populiarusis, 70-ųjų stiliaus įkvėptas, New Balance 327 siluetas. „Jie išsiskiria savo unikalia forma. Pažangūs, bet tuo pačiu minimalistiniai, nerėžiantys akies ir subtilūs“ – apie sužavėjusį NB kedų modelį kalbėjo atlikėjas. O kuriam New Balance siluetui atitenka didžiausios Jack‘o simpatijos? Savo visų laikų favoritu jis laiko ikoninį New Balance 990 modelį, žavisi jo reikšme DMV zonai (trumpinys naudojamas apibūdinti Vašingtono, Marilando ir Virdžinijos valstijas) bei svajoja apie vardinę jų versiją ar net galimybę dirbti su New Balance kuriant visiškai naują sneaker‘ių siluetą.

New Balance avalynė ir apranga internetu ➡️ PIRKTI

New Balance avalynė ir apranga internetu ➡️ PIRKTI