Ilgai lauktas NBA krepšinis sugrįžo ir užsisuko pilnu pajėgumu – vos spėjame sekti visas naujienas, o įspūdingų epizodų sulaukiame kone po kiekvienos nakties. Mes, kaip visada, akylai sekame krepšininkų batelius ir kovą dėl NBA kedų karaliaus titulo, į kurią įsitraukia vis daugiau mums puikiai pažįstamų veidų.

Apžvelkime, ką lygos krepšininkai avėjo pirmąją savaitę – spalvingų ir akį traukiančių pasirinkimų čia tikrai netrūko.

Nors Stanley Johnson’as ant parketo žengia gana retai, tačiau jo krepšinio bateliai neliko nepastebėti. Spalis yra dedikuotas kovai su krūties vėžiu, todėl krepšininkas avėjo Nike Kyrie 3 “EYBL” ir taip išreiškė palaikymą šia liga sergančioms moterims.

Finikso „Suns“ lyderis Devin’as Booker’is rungtyniavo su ryškiais Nike Zoom Kobe 4 Protro bateliais.

Kaip ir pridera tikram kedų karaliui, P.J. Tucker’is jau sezono starte metė rimtą kozerį ir apsiavė pasaulį iš proto varančius Travis Scott x Air Jordan 6 “Cactus Jack” kedus.

Tvirtai Bruklino „Nets“ lyderio vadžias laikantis Kyrie Irving’as žiūrovų dėmesį traukė ne tik įspūdingais judesiais aikštėje, bet ir vardiniais Nike Kyrie 5 “Pineapple House” bateliais.

DeMar’as DeRozan’as ir jo idealo, Kobe Bryant’o’ vardiniai krepšinio kedai Nike Zoom Kobe 4 Protro PE. „Spurs“ krepšininkas yra teigęs, jog būtent šis modelis yra jo favoritas.

De'Aaron’as Fox’as pasinaudojo Nike siūloma galimybe krepšinio batelius padailinti pagal savo norus. Tam jis išsirinko vardinius Giannio Antetokounmpo kedus, Nike Zoom Freak 1.

Tą patį padarė ir Jono Valančiuno komandos draugas Ja Morant’as – Nike Kyrie 5 kedus jis papuošė savo buvusių komandų spalvomis.

Royce’as O’Neale’as rungtyniavo su “Space Jam” filmo veikėjų atvaizdais išmargintais Nike Kobe AD kedais.

Dar vienas krepšininkas, išreiškęs palaikymą krūties vėžiu sergančioms moterims - Langston’as Galloway’us iš Detroito „Pistons“. Jis į aikštę žengė su rožiniais bateliais, papuoštais pelytės Minės atvaizdu.

Damian’as Lillard’as sezoną pradėjo su naujausiais savo vardiniais kedais – adidas Dame 6. Nors oficialių žinių apie juos dar neturime, tačiau jau nekantriai laukiame išleidimo!

Vienas iš rimčiausių NBA lygos sneakerhead‘ų, Montrezl‘as Harrell‘is – kaip visada ryškus! Šį kartą ant jo pėdų – Air Jordan 12.

Pergalingą istoriją rašyti pradėk nuo tinkamų krepšinio kedų! ➡️ APSIPIRKTI