Ilgai lauktas NBA krepšinis sugrįžta jau ateinančią naktį! Galime neabejoti, jog vėl visą pasaulį džiugins tikras krepšinio spektaklis - žaibiškas tempas, galinga kova ir nepamirštami epizodai. Ir vėl turėsime progą kiekvieną rytą pradėti mylimiausių savo komandų rezultatų sekimu ir įspūdingiausių įvykių aikštėse peržiūra.

Progą gyventi krepšinio ritmu turėjome ir visą vasarą, o intensyvūs komandų mainai ir rokiruotės iš anksto įspėjo, jog laukia labai karštas sezonas! Vienų komandų fanams vasara tapo tikru nusivylimu, o kitų - proga iš naujo patikėti mylimos ekipos sėkme ir su optimizmu pasitikti naują etapą.

Jau 74-oji NBA krepšinio saga kelia labai daug intrigų, sunku prisiminti, kada sezono startas buvo pasitinkamas su tiek daug klausimų. Visada iškeliami klausimai apie žaidėjų ir komandų pasiekimus, titulo savininką ir kovą aikštės ribose, tačiau tuo neapsiribokime. 

Visi puikiai žinome, jog NBA pasaulis itin spalvingas ir gyvenimas jame verda nuolat, todėl įdomybės laukia ir už aikštės ribų. Viena iš jų - krepšininkų stilius. Jį tikrai ir toliau nuosekliai seksime bei analizuosime, o ryškiausiais pastebėjimais dalinsimės su jumis! Kiekviena NBA rungtynių naktis - tarsi nauja pasakos dalis, kuri atskleidžia dar nematytų akcentų. Praėjusiais metais pristatėme stilingiausių NBA krepšininkų penketus, o Jūs aktyviai balsavote už savo favoritus. Šioje srityje lyga turi aiškius savo lyderius, tačiau kasmet atsiranda drąsių naujokų, kurie nebijo mesti iššūkio senbuviams. Esame įsitikine, jog tokių atsiras iš artėjančio sezono fiestoje. 

Kedai, bateliai, sneaker'iai. Vadinkite, kaip tik norite, tačiau faktas yra labai aiškus - kartu su NBA sezonu prasideda ir kedų žaidynės. Dalyviai intensyviai ruošiasi ir išvysime tikrų perlų. Ką jau kalbėti apie kovą dėl NBA kedų karaliaus titulo. P.J. Tucker'is savo sosto lengvai neužleis, tačiau aplink jį sukasi daug kitų lygos sneakerhead'ų, kurie naudosis kiekviena proga parodyti savo kolekcijų kozerius. 

Praėjusį sezoną supažindinome su neįtikėtinomis rimčiausių NBA kedų kolekcionierių istorijomis. Jų tikrai netrūks ir netrukus prasidėsiančiame sezone, tad nepamiršk užsukti pas mus!

Istorijas pasakos ir patys krepšininkai bei jų krepšinio bateliai, kurių kultas su kiekvienais metais tik ryškėja, o reikšmingų istorijų svarba - auga. Būtent noras pasakoti istorijas su kiekvienais metais tampa vis svarbesniu rungtynių akcentu. Krepšininkai pačiomis įvairiausiomis batelių versijomis ar tam tikromis detalėmis ne tik išreiškia pagarbą, bet ir skleidžia reikšmingas žinutes. Esame įsitikinę - naujajame sezone jų išvysime labai daug!

Skaičiuojame paskutines valandas iki užsidegsiančios žalios šviesos, kuri skelbs naujo NBA sezono pradžią, o kad laukimas neprailgtų, kviečiame žvilgtelti į spalvingą SIL fotosesiją! Ją dedikuojame stipriausios krepšinio lygos sezono startui.

Taip pat, nepamiršk mylimą komandą palaikyti garsiai bei ryškiai.

Užsuk pas mus ir pasiruošk - tegul visi žino, kieno barikadų pusėje esi Tu! ➡️ APSIPIRKTI

Užsuk pas mus ir pasiruošk - tegul visi žino, kieno barikadų pusėje esi Tu! ➡️ APSIPIRKTI