Nekantriai laukiame NBA sezono starto uždangos pakėlimo! Jau spalio 22-ąją prasidėsiančiame krepšinio maratone čempionų titulą ginsianti Toronto „Raptors“ namų arenoje priims Naujojo Orleano „Pelicans“ su Zion'u Williamson'u, o Los Andžele santykius aiškinsis ir karštą derbio atmosferą kurs vienais iš favoritų laikomi „Lakers“ ir „Clippers“ klubai.

Krepšinio fiestai rimtai ruošiasi ir Nike, kuri pristato specialiai sezono startui skirtas keturių savo atletų vardinių serijų versijas. Giannis Antetokounmpo, Paul'as George'as ir Kyrie Irving'as su naujais bateliais debiutuoti turėtų jau pirmosiose sezono rungtynėse, o Kevin'as Durant'as šią užduoti turės perleisti komandos draugams, pavyzdžiui Taurean'ui Prince'ui, kuris davė pažadą sunkią traumą patyrusį kolegą palaikyti rungtyniaudamas su jo vardiniais bateliais.

Naujus krepšinio batelius išsirink ir Tu! ➡️ APSIPIRKTI

 

Spalvingomis Nike Kyrie 5 versijomis Kempiniuko Plačiakelnio serialo jubiliejų šventusi Nike nestabdo. Šį kartą Irving'ui dedikuotus kedus papuoš puikiai pažįstamo ananaso, kuriame gyvena Kempiniukas, akcentai.

Kevin'o Durant'o aikštėje nematysime dar ilgokai, tačiau vardiniai jo kedai vis atnaujinami. Naujausia versija dedikuota YouTube platformai, kurioje gana aktyviai reiškiasi ir pats krepšininkas.

Paul'as George'as sezoną pradės su tikslu įgyvendinti svajonę - tapti NBA čempionu. Pirmuosius žingsnius jos link krepšininkas žengs su dar vienais, NASA spalvomis papuoštais, savo vardiniais Nike PG 3 bateliais.

Giannis Antetokounmpo dar kartą pagerbs savo brolius - jiems dedikuoti ryškūs Nike Zoom Freak 1 krepšinio kedai.

Naujus krepšinio batelius išsirink ir Tu! ➡️ APSIPIRKTI