NBA lygos sezone liko vienas neatsakymas klausimas - kam atiteks čempionų taurė? Kol laukiame finalų serijos, kuri prasidės ketvirtadienį, pasidairykime po konferencijų finalų kovas ir žaidėjų avėtus batelius. 

Netyla kalbos apie vardinių Giannio Antetokounmpo kedų debiutą - buvo kalbama, kad graikas su kedais ant parketo su jais išbėgs finalo serijoje, tačiau Milvokio „Bucks“ kelionę sustabdė istoriją kuriantys Toronto „Raptors“. Serijoje Giannis rungtyniavo su Nike Kobe serijos kedais, o jau rudenį jį matysime avint savo vardo batelius. NBA sneaker'ių karalius P.J. Tucker'is jau spėjo pasidalinti įžvalgomis apie jų debiutą ir teigė, jog Nike Freak 1 bus išskirtiniai - kaip ir pačio Antetokounmpo žaidimas.

New Balance veidas ir „Raptors“ lyderis Kawhi Leonard'as serijoje dominavo avėdamas skirtingas savo vardinių New Balance OMN1S kedų versijas.

Danny Green'as serijoje su Milvokio „Bucks“ rungtyniavo avėdamas Puma Clyde Court batelius. Išvydome ir auksinę "Title Run" versiją, kurią įkvėpė buvusio NBA komisaro Larry O'Brien'o vardu pavadintas NBA čempionams atitenkantis auksinis trofėjus. Puma juos dedikavo čempionams - visiems, kurie į aikštę žengia neturėdami jokio kito tikslo, tik laimėti titulą. Šį norą Puma įprasmino batelius papuošdami iš toli spindinčia aukso spalva, kuri simbolizuoja pergalių troškimą.

Marc'o Gasol'io pasirinkimas - Nike Hyperdunk X, o Brook'o Lopez'o - adidas Pro Bounce 2018.

George'as Hill'as ir Nike PG 3 Monochrome.

Seth'as Curry seka brolio pavyzdžiu ir avi jo vardinius kedus - Under Armour Curry 6.

Stephen'o Curry pėdas puošia jo vardinių kedų International Boulevard versija, kurią įkvėpė to pačio pavadinimo kelias Oklande, kuriuo krepšininkas nuo pat pirmų dienų vykdavo į „Warriors“ areną. „Gyvenau šalia Laker Merritt lagūnos ir kiekvieną dieną 16:30 vykdavau į areną. Dažniausiai važiuodavau International bulvaru ir stebėdavau kaip auga ir evoliucionuoja miestas“ - kalbėjo krepšininkas.

Spalvinga Nike Hyperdunk X versija - ant Draymond'o Green'o pėdų.

Damian'as Lillard'as aikštėje išsiskyrė neoniniais savo vardiniais bateliais - adidas Dame 5.

Kyle'as Lowry konferencijos finalui rinkosi adidas Harden Vol. 3 kedus.