Visais laikais aikštėje dominuojantys arba atvirkščiai, labai prastai atrodantys sportininkai, dėl vienų ar kitų priežasčių užsitarnaudavo pravardes.

Susipažink su dar 8 neeilinių pravardžių, gimusių įdomių aplinkybių dėka. Dažnai į šiuos, įvairių sporto šakų, atstovus buvo ar yra kreipiamasi būtent išgalvotu vardu. 

Viena garsiausių pasaulio teniso žvaigždžių, Marija Šarapova, dėl riksmų varžybų metu, kurie dažnai viršydavo net 100 decibelų, buvo vadinama Sibiro Sirena (The Siberian Siren). Tenisininkė yra kilusi iš Niaganės miesto, esančio Sibire.

Shawn'as Marion'as - vieno iš įdomiausių metimų savininkas. Krepšininkas turėjo Matricos (The Matrix) pravardę, kurią gavo iš televizijos reporterio Kenny Smith'o dėl savo atletiškumo.

Amerikos futbolo žvaigždė Alex Morgan dėl savo ilgų kojų ir aktyvumo aikštėje vadinama Kumele (Baby Horse).

Didelė ištvermė ir aukštas tempas visų rungtynių metų Park Ji-Sung'ui atnešė Trijų Plaučių (Three Lungs) pravardę.

NBA krepšininkas Kenneth'as Faried'as dėl savo tvirto ir galingo žaidimo po krepšiu buvo vadinamas Manimal.

Olandų futbolo legenda Marco van Basten'as turėjo įspūdingą pravardę, kurią užsitarnavo dėl elegantiško ir preciziško savo žaidimo - Utrechto Gulbė (The Swan of Utrecht).

Kita futbolo legenda, vokietis Franz'as Beckenbauer'is, pasižymėjo lyderio savybėmis ir buvo vadinamas Kaizeriu (The Kaiser).

Virpulys (the thrill) - tokią pravardę dėl galimybių ir pomėgio galingai krauti kamuolį iš viršaus gavo Will'as Barton'as.