Visi džiaugiamės spinduliuojančia ir nepriekaištinga naujų batelių išvaizda, tačiau svarbu prisiminti, jog norint puikią būklę išlaikyti ilgam laikui, būtina priežiūra. Susipažink su patarimais, kurie padės išlaikyti tvarkingą mylimų kedų išvaizdą ir dar ilgiau džiaugtis jais! 

Mylimais bateliais rūpinkis nuo pat pirmų dienų po įsigijimo - po pasivaikščiojimo ar sporto nuvalyk dėmes ar dulkes bei neleisk nešvarumams įsisenėti. Rinkis tavo batelių tipui tinkančias priemones - valiklis gali būti skirtas odai ar zomšai, taip pat galima rinktis universalų valiklį, o šepetėliai bei kempinėlės, kurios nesunkiai pašalina nuo batelių paviršiaus purvą ir dėmes, padės susitvarkyti ir su rimtesniais nešvarumais.

Vanduo ir purvas - vieni iš didžiausių tvarkingos batelių išvaizdos priešai, tačiau su šia problema lengva susitvarkyti pasirinkus tinkamas priemones. Rekomenduojama rinktis tokias, kurios apsaugos batelius drėgnomis sąlygomis. Ypač svarbu ir tinkamai džiovinti avalynę - reikėtų vengti tai daryti džiovintuvu ar laikyti kedus ant radiatoriaus, nes tokiu būdu galima juos pažeisti. Vietoje to kedus džiovink naudojant specialią džiovyklę arba pridėk į batus popieriaus, kuris sugertų drėgmę.

Turbūt visi puikiai žino apie kedų baltų raištelių problemas - išlaikyti nepriekaištingą jų išvaizdą tikrai sunku! Čia padės nesudėtinga procedūra - pamerk juos į dubenį su karštu vandeniu ir įpilk baliklio bei palik kuriam laikui. Vietoj įprasto baliklio galima naudoti ir specialius valiklius. 

Ne mažiau svarbus yra ir batelių kvapas. Jeigu turi mylimus batelius ir juos nešioji kasdien, žinai, kad yra privaloma kovoti su nemaloniu kvapu. Čia reikalus padės sutvarkyti kvapų neutralizatoriai, kurie padės malonų kvapą išlaikyti ilgesnį laiką, taip pat juos gali naudoti ir sportiniams krepšiams. Puikaus kvapo išlaikymui pagelbės ir dezodorantai, kuriuos naudoti galima kasdien.

Nepagailėk keletos minučių savo batelių priežiūrai kiekvieną dieną ir puiki jų išvaizda džiugins dar labiau! 

Aukšto lygio Jason Markk batelių priežiūros priemonės ➡

Aukšto lygio Jason Markk batelių priežiūros priemonės ➡