Sportininkai garsiuose Holivudo filmuose - jau nuo seno daugumai pažįstamas dalykas. Vaidinant matėme net legendinį Kareem'ą Abdul -Jabbar'ą. Šiandien susipažinkime su 4 garsiais atletais, kurie filmavosi filmuose!

Neymar'as - xXx: Return of Xander Cage (2017)

PSG žvaigždė pasirodė paskutinėje Trigubo X dalyje, kuri buvo išleista 2017-aisiais. Futbolininkas suvaidino scenoje kartu su Samueliu L. Džeksonu ir pasinaudojęs savo įgudžiais nukautavo į restoraną įsiveržusį blogiuką.

LeBron'as James'as - Trainwreck (2015)

NBA žvaigždė suvaidino romantinėje komedijoje Trainwreck, tačiau tai nebus paskutinis jo pasirodymas filme - visi nekantriai laukia antrosios kosminio krepšinio dalies, kurioje jis atliks pagrindinį vaidmenį.

David'as Beckham'as - King Arthur: Legend of the Sword (2017)

Futbolininkas suvaidino karį vardu Trigger'is, tačiau garsenybės pasirodymas buvo įvertintas ne kaip ir susilaukė nemažai kritikos.

Boban Marjanovič - John Wick 3 (2019)

Galingai kino teatrus šturmavusi trečioji John'o Wick'o serijos dalis, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka nesenstantis Keanu Reeves'as, sulaukė įdomių svečių - skersai kelio pačiam John'ui Wick'ui stoja NBA milžinas Boban'as Marjanovičius. Krepšininkas liko itin sužavėtas pažintimi su Keanu: „Girdėjau daug gerų dalykų apie jį. Jis skleidžia labai pozityvią energiją ir gerbia esančius aplinkui - jis tikras profesionalas ir geras žmogus.“ 

Apranga ir avalynė sportui bei laisvalaikiui! ➡