2020-uosius Jordan pradės nuo šviežių ir karštų naujienų – sausį išleidžiamas trečiasis Russell‘o Westbrook‘o vardinių krepšinio kedų siluetas. Jordan Why Not? Zer0.3 sieks suteikti krepšininkui dar daugiau laisvės aikštėje ir sukurti naujų galimybių realizuoti beribį kūrybingumą.

Naujausias NBA žvaigždės serijos siluetas iššūkius pasitiks gana pasikeitęs. Kokias naujienas pristatys Jordan Why Not? Zer0.3 krepšinio bateliai? Pirmiausia – tai bus lengviausi Russell‘o Westbrook‘o kedai. Toks buvo vienas iš jo reikalavimų Jordan dizaineriams - šiam tikslui pasiekti buvo sumažintas viršutinės dalies sluoksnių skaičius bei pažeminta įmova. Taip pat, bateliai turės plonesnį padą, todėl pėda bus žemesnėje pozicijoje nei praėjusiame modelyje. Šis atnaujinimas padės dar labiau išreikšti sprogstamąją jėgą atliekant staigius judesius.

Didesnės Zoom Air pagalvės Why Not? Zer0 serija dar nematė. Ją dengs horizontalūs grioveliai, kurie skirti didesnio greičio išvystumui bėgant į greitas atakas ar spurtuojant per visa aikštę.

Jordan Why Not? Zer0.3 padas konstruojamas iš dviejų dalių, kurias sujungs vieno iš mėgstamiausio Westbrook‘o modelio, Air Jordan XXVIII, įkvėpta arka. Viršutinę dalį papildė dirželis, kuris ne tik įtvirtins pėdas, bet ir taps išraiškinga stiliaus detale.

Why Not? Zer0 serija garsi istorijų pasakojimu bei spalvingu ir ryškiu stiliumi – lygiai taip pat kaip ir pats krepšininkas. Tam, kad pasiektų aukštumas, Russell‘as Westbrook‘as turėjo įveikti daug gyvenimo išbandymų ir nori šią savo patirtį perduoti jaunajai kartai, kuria jis ypatingai tiki. „Bateliai reprezentuoja ne tik mane. Jie pasakoja apie viltį, įkvėpimą, pasitikėjimą, kurį noriu perduoti jaunimui“ – kalbėjo NBA žvaigždė.

Batelių debiutui numatytos trys spalvinės kedų versijos, kurių kiekviena pasakos skirtingą istoriją, reikšmingą krepšininkui. Zer0 Noise versija išsiskirs ryškiomis spalvomis padengtu padu – ji dedikuota krepšininko koncentracijai ir maksimaliam nusiteikimui žengiant į aikštę. Pagarbą ir meilę šeimai išreikš juodos ir baltos spalvos kedai su auksiniais akcentais – jų liežuvėlį papuoš Westbrook’o šeimos herbas. Speciali Heartbeat versija skiriama krepšininko dukroms – rožinis mergaičių kambarys tapo įkvėpimu ryškiam batelių padui.

Nekantriai laukiame naujausių Russell’o Westbrook’o kedų, kurių debiutas numatytas jau sausio 2.

Jordan apranga ir avalynė laisvalaikiui bei sportui! ➡️ APSIPIRKTI

Jordan apranga ir avalynė laisvalaikiui bei sportui! ➡️ APSIPIRKTI