Krepšinio marškinėliai - tik stebint rungtynes? Jokiu būdu! Ypač kai kalba pasisuka apie NBA marškinėlius, kurie nuo seno laikomi vienu ryškiausių gatvės stiliaus akcentų. Tai ypatingai aktualu šiuo metu, kai ne vienas iš mūsų investuoja daug laiko kuriant savo pavasario įvaizdį. Jeigu ieškai išraiškingo akcento, tuomet privalai apsvarstyti šį variantą. Be to, krepšinio marškinėliai gali tapti universalia įvaizdžio detale, kurią lengvai suderinsi su apranga. Štai keletas patarimų Tau. Pirmiausia, leisk marškinėliams tapti esmine ir svarbiausia įvaizdžio dalimi ir likusius akcentus derink prie jų. SIL shop'e rasi didelį NBA marškinėlių pasirinkimą, todėl kiekvienas gali rinktis mylimą spalvą ir taip pradėti pavasariško gatvės stiliaus įvaizdžio kūrimą.

Kokias detales derinti su NBA marškinėliais? Vienas populiariausių ir laiko testą nuo 90-ųjų jau atlaikiusių variantų - tai po NBA marškinėliais rengtis paprastus, vienspalvius marškinėlius su rankovėmis. Spalvingi ar piešiniais papuošti marškinėliai sukurs šiokį tokį vaizdinį chaosą, vietoje to rekomenduojame rinktis klasikinius baltus marškinėlius, kurie kartu su mylimos NBA komandos marškinėliais visada atrodo puikiai.

Marškiniai. Priklausomai nuo pasirinktų NBA marškinėlių ir jų spalvų, kartu galima suderinti laisvo stliaus flanelinius marškinius. Idealiu atveju marškinių rašto spalva turėtų kontrastuoti su pagrindine marškinėlių spalva.

Džemperis. Lauke šiek tiek atvėsus, bet norint rengtis mylimos NBA komandos marškinėlius, puikiai galbėja džemperiai. Rekomenduojame po NBA marškinėliais vilktis vienspalvius džemperius, pvz., baltą, pilką ar juodą. Kita išeitis - ant marškinėlių vilktis laisvalaikio stiliaus striukę ar bomberį. Svarbiausia atkreipti dėmesį į spalvas ir jas suderinti.

Liko užbaigti įvaizdį! Gali rinktis iš daugybės opcijų, derančių su NBA marškinėliais. Vienas jų - džinsai. Dauguma džinsų tipų puikiai atrodys su pasirinktais marškinėliais. Kitas variantas - chinos tipo kelnės, kurios sukurs subtilų įvaizdį bei puikiai atrodys NBA marškinėlius dėvint su klasikiniais marškinėliais ar marškiniais. Jeigu tau arčiau širdies sportiškas ir laisvas stilius, rinkis sportines kelnes. Temperatūrai pradėjus kilti, rinkis šortus - tiek džinsiniai, tiek laisvalaikio šortai puikiai papildys NBA marškinėlius.

Na ir žinoma, mažiausi, bet ne ką mažiau svarbūs akcentai - aksesuarai ir kedai. Su jais savo įvaizdį pakelsi į naujas aukštumas. Įvaizdis jokiu būdu nėra užbaigtas jeigu jame nėra stilingos kepurės. Nesvarbu, ar tai paprasta kepuraitė ar snapback'as - rinktis Tau! Niekas kitas taip nedera prie NBA marškinėlių, kaip puikūs ir stilingi sneaker'iais. Bonus stiliaus taškai už krepšinio įkvėptus kedus - ikoninius Jordan'us ar Converse.

Tikiuosi, jog šie patarimai bus vertingi. Dabar Tavo eilė išsirinkti NBA marškinėlius ir sudėlioti gatvėse žvilgsnius medžiosiantį įvaizdį. SIL parduotuvę papildė daugybė ikoninių NBA marškinėlių - scroll'ink žemyn ir išsirink labiausiai patinkančius.

 

Toronto Raptors Vince Carter 1998-99

 

Milwaukee Bucks Ray Allen 1996-97

 

Orlando Magic Shaquille O'Neal 1994-95

 

Golden State Warriors Stephen Curry 2009-10

 

Cleveland Cavaliers Lebron James 2008-09

 

Detroit Pistons Grant Hill 1998-99

 

San Antonio Spurs Tim Duncan 1998-99

 

Philadelphia 76ers Allen Iverson 1996-97

 

Philadelphia 76ers Allen Iverson 1996-97

Detroit Pistons Dennis Rodman 1988-89

 

Phoenix Suns Steve Nash 1996-97

 

New York Knicks Patrick Ewing 1991-92

 

Seattle SuperSonics Gary Payton 1995-96

 

Denver Nuggets Carmelo Anthony 2003-04

 

Seattle SuperSonics Kevin Durant 2007-08

 

Charlotte Hornets Larry Johnson 1992-93

 

Los Angeles Lakers Magic Johnson 1984-85

 

Toronto Raptors Tracy McGrady 1998-99

 

Orlando Magic Anfernee Hardaway 1994-95

 

Los Angeles Lakers Shaquille O'Neal Home 1999-00

 

Seattle Supersonics Shawn Kemp 1994-95

 

Vancouver Grizzlies Mike Bibby 1998-99