Converse kompanijai pasaulis dėkingas už ne vieną ikoninį batų siluetą, kurie dalyvavo ir krepšinio kultūros pamatų statybose. Tvirtą ryšį su krepšiniu Converse pastaraisiais metais dar labiau stiprina ir neslepia ambicijų įsitvirtinti šalia lyderiaujančių šio sporto avalynės gamintojų. Taip pat, kompanija nuolat pristato iniciatyvas, kurios pristato krepšinio reikšmę ne tik istorijos vingiuose, bet ir šiomis dienomis. Taip gimė ir Peace & Unity kolekcijos idėja. Kokią žinią Converse transliuoja kartu su spalvinga aprangos ir avalynės kapsule?

Krepšinio bendruomenė susideda iš žmonių, kurie žino, ką reiškia kovoti dėl pergalių iš visų jėgų, tuo pačiu šie žmonės supranta, kad reikia mokėti ir pagelbėti bei palaikyti sunkiomis akimirkomis. Krepšinis reiškia ne tik titulus ar pralaimėjimus, čia stengiamasi įkvėpti, kurti bei nuolat judėti į priekį. Converse Peace & Unity kolekcija skirta skatinti bendruomeniškumą ir dedikuojama tiems, kurių meilė šiam sportui nesibaigia už aikštės ribų. Spalvingais taikos simboliais pasipuošę kolekcijos elementai simbolizuoja pozityvumą ir švenčia vienijančią krepšinio jėgą.

Vienais svarbiausių kolekcijos akcentų laikomi Converse Weapon CX ir Converse All Star BB Jet Mid kedai. Weapon CX yra šiuolaikinė devintojo dešimtmečio stiliaus krepšinio batų interpretacija. Archyvus atvertusi Converse prisiminė ikoninį Weapon siluetą ir jo pagrindu pristatė naują kūrinį, skirtą modernioms gatvėms. 1986-aisiais gimusius Converse Weapon vertino Larry Bird’as ir Magic’as Johnson’as, o peržengti krepšinio kultūros ribas padėjo juos dievinęs Guns N' Roses lyderis Axl Rose'as. Converse All Star BB Jet Mid krepšinio kedai – tai naujos kartos Converse kūrinys, skirtas jau stipriai pažengusiam ir evoliucionavusiam šių dienų krepšiniui, kuriame vyrauja laisvė, didelis tempas ir kūrybingumas.

Converse Peace & Unity kolekcijos batai ➡️ PIRKTI

Converse Peace & Unity kolekcijos batai ➡️ PIRKTI