Animaciniai serialai skirti ne tik vaikams! Ne vienam iš mūsų jie tampa puikia galimybe bent trumpam užmarštyje palikti darbus ir problemas ir atsipalaiduoti. Juk pritari, tiesa? Daugybė legendinių serialų veikėjų tapo populiariosios kultūros ikonomis, atpažįstamomis visame pasaulyje. Ne ką mažiau svarbūs animaciniai serialai ir sneaker‘ių kultūroje – čia ne kartą jie buvo pagerbti unikaliais kedų release‘ais. Susipažink su geriausiais!

Stilingi kedai vyrams ir moterims visoms progoms ➡️ PIRKTI

SpongeBob SquarePants x Kyrie 5 SpongeBob (2019). Spalvinga kolekcija Nike ir Kyrie atšventė legendinio Kempiniuko Plačiakelnio 20-ąjį jubiliejų. Kempiniuką, Patriką žvaigždę ir kitus Bikini Bottom gyventojus įkūniję Nike Kyrie 5 krepšinio kedai buvo tiesiog šluojami.  

Air Jordan 7 Hare (1991). Sunku būtų rasti kažką ikoniškesnio už šį šedevrą. Kartu su Triušiu Baksiu ir Michael‘u Jordan‘u Air Jordan 7 Hare pirmą kartą pasirodė per Super Bowl reklamą 1990-aisiais ir greitai tapo vienu geidžiamiausių visų laikų Jordan leidimų. Lentynose 1991-aisiais pirmą kartą pasirodę kedai pirmosios savo retro versijos sulaukė 2008-aisiais. Nuotraukoje matomas 2015-ųjų Retro leidimas, kuriuo buvo paminėtas 23-asis Air Jordan 7 gimtadienis.

Nike SB Dunk Low Homer (2004). Nors tai ir nebuvo oficiali kolaboracija su Simpsonų kūrėjais, sneaker’ių pasaulyje šie Nike SB Dunk Low pažįstami Homer’io vardu. 2004-aisiais išleistų kedų perpardavinėtojų rinkoje svyruoja nuo 1300 iki 1800 JAV dolerių.

Nike SB Dunk High Marge (2008). There is no Homer without Marge. Taikliau pasakyta ir negali būti. Tai dar viena neoficiali Nike SB ir Simpsonų serialo kolaboracija, išleista 2008-aisiais.

South Park x adidas Campus 80s Towelie (2021). Šių metu 4/20 proga adidas pristatė bendrą projektą su legendiniu South Park serial. Unikalią adidas Campus 80s versiją įkvėpė Towelie – kalbantis ir apsvaigęs rankšluostis.

Nike Dunk High Premium SB Quagmire (2009). Glenno Quagmire'o iš „Family Guy“ įkvėpti Nike SB Dunk High pasirodė dar 2009-aisiais. Kedus puošia motyvai, nukreipiantys į Glenno Quagmire'o įvaizdį – raudonus marškinius, mėlynus džinsus ir rudus batus.

SpongeBob SquarePants x BAPE-STA SpongeBob (2008). Dar vienas brand‘as pagerbęs geltonąją TV ekranų pažibą – Kempiniuką Plačiakelnį. Tai vieni geidžiamiausių sportbačių iš sėkmingo BAPE-STA maratono pirmajame XX amžiaus dešimtmetyje. Perpardavimo rinkoje kedų kaina iki šių dienų parduodami už keturženklę sumą.

Rick and Morty x Diadora N902 (2018). 2018-aisiais Diadora pristatė kolaboraciją su legendiniu Rick and Morty serialu. Ją sudaro dvi N902 spalvinės versijos, dedikuotos pagrindiniems veikėjams – viena įkvėpta Rick’o, o kita – Morty.

Stilingi kedai vyrams ir moterims visoms progoms ➡️ PIRKTI