Saugus apmokėjimas jums patogiu būdu
Nemokamas pristatymas per 1 d.d.
30d. nemokamo grąžinimo garantija
100proc. Originalios prekės

Puma x First Mile Training marškinėliai

18,00 Eur 40,00 Eur
520158-30
Sudėtis : 86% poliesteris /14% elastanas
Ši prekė bus išsiųsta šiandien
Prekė yra sandėlyje
  •  
    Nemokamas pristatymas į LT / LV / EE
    Užsakymus pristatome nemokamai per 1 darbo dieną
  •  
    Užsakymus pateiktus iki 14 val., išsiunčiame tą pačią dieną

Informacija

Sporte, madoje ir gatvėse dominuojančio Puma prekės ženklo istorija prasidėjo Vokietijoje, Herzogenauracho mieste. Čia Adolfas ir Rudolfas Dassleriai, sekdami batsiuvio tėvo keliu, savo namuose 1919-aisiais įkūrė kompaniją „Gebrueder Dassler Sportschuhfabrik“ („Brolių Dasslerių sportinės avalynės fabrikas“). 1924-aisiais broliai savo veiklą perkėlė į tinkamas gamyklines patalpas ir plėtojo verslą, tačiau laikui bėgant jiedu vis dažniau pykosi ir galiausiai pasuko skirtingais keliais. Adolfas įkūrė adidas kompaniją, o Rudolfas – Puma.

Po skyrybų su broliu Rudolfui puikiai sekėsi plėtoti savo verslą – Puma vardo gaminiai vis labiau plito visame pasaulyje ir pynėsi su pačiomis įvairiausiomis kultūromis ir žmonėmis. Puma batai į pergales lydėjo olimpinius bėgikus ir aukščiausio meistriškumo futbolininkus – net ir patį karalių Pele.

Bene garsiausiu Puma kompanijos kūriniu laikomas legendinis Puma Suede siluetas, kurio populiarumo banga nenuslūgsta net ir po daugybės metų. Ikoninio modelio istorija prasidėjo dar 1968-aisiais, tačiau ryškiausiai jis sužydėjo devintojo dešimtmečio Niujorke. Gyvenimas jame tuo metu buvo ypatingai spalvingas ir gatvės spirgėjo nuo kultūrinio veiksmo vibracijų – pamatus čia statė hip-hopo kultūros kūrėjai, breiko šokio meistrai, grafitti menininkai, augo riedlenčių kultas. Viso šio kultūrinio veiksmo centre sukosi ir stilius, kuris vis labiau buvo siejamas su saviraiška ir unikalumo paieškomis. Svarbiu akcentu šiame procese buvo ir laisvalaikio kedai, kurie tapo vertinami skirtingų subkultūrų ir kiekvienoje jų kūrė skirtingus istorijos vingius. Avalynės tapimas svarbia unikalaus identiteto dalimi padėjo statyti kedų kultūros pamatus ir leido jai vis labiau augti.

Iki pat šių dienų pamatine Puma kompanijos vertybe išlieka aukšta kokybė. Puma laisvalaikio ir sporto avalynė, apranga ir aksesuarai vyrams, moterims ir vaikams gaminami pasitelkiant pažangias technologijas ir naudojant aukščiausios klasės medžiagas. Neabejotinai, viena pagrindinių avalynės rinkos žaidėjų laikoma Puma į sėkmę žengia po savo vėliava pritraukdama pačių įvairiausių sričių profesionalus. Kompanija nuolat ieško būdų įgyvendinti naujas idėjas ir maloniai stebinti savo gerbėjus. Vienas iš pagrindinių šių dienų Puma veiklos akcentų – tai bendradarbiavimas su menininkais, dizaineriais ir visame pasaulyje žinomais prekės ženklais.

Tik aukščiausius tikslus sau kelianti Puma aktyviai plečia savo sporto sekciją, kurią reprezentuoja garsiausi pasaulio atletai. Puma vardą tarptautinėse arenose atstovauja gausybė garsių atletų - Sergio Aguero, Kyle’as Kuzma, Lewis’as Hamilton’as, Usain’as Bolt’as, LaMelo Ball’as, Marvin’as Bagley, Terry Rozier’as ir daug kitų.  

Pristatymas Lietuvoje:
Užsakymus, pateiktus iki 14 val., ir pasirinkus DPD, išsiunčiame tą pačią darbo dieną.
Užsakymus pateiktus savaitgalį ir švenčių dienomis išsiunčiame sekančią darbo dieną.
Kurjeriai pristato prekes per 1 darbo dieną.
Prekių atsiėmimas parduotuvėje SIL - Putvinskio g. 50, Kaune, sekančią darbo dieną.

Pristatymo kainos Lietuvoje:
DPD – 3,00 Eur. Nemokamas pristatymas nuo 39,00 Eur;
SIL parduotuvė (Putvinskio g. 50, Kaune) – nemokamas;

Grąžinimas Lietuvoje:
Greitai ir nemokamai grąžink nenaudotas ir nepažeistos originalios pakuotės prekes per 30 dienų. Grąžinimo lipdukas per DPD bus pridėtas prie kiekvieno užsakymo.

Pirkėjas pasirinkęs kitą grąžinimo būdą, grąžinimo išlaidas padengia savo sąskaita.

Pristatymas į kitas šalis:
Prekes siunčiame tarptautiniu UPS kurjeriu. Pristatymas trunka nuo 2 iki 7 dienų, priklausomai nuo pasirinktos šalies.

Pristatymo kainos į kitas šalis:
UPS – 12,00 Eur.

Grąžinimas iš kitų šalių:
Pirkėjas pasirenka grąžinimo būdą, grąžinimo išlaidas padengia savo sąskaita.

Visi svetainėje gaunami duomenys yra šifruojami, o mokėjimai yra priimami per išorines bankines sistemas.

Elektroninė bankininkystė
Swedbank, SEB, Luminor, Šiaulių bankas, Citadele.

Kitos mokėjimo platformos
Paysera, PayPal - leidžia atsiskaityti kreditinėmis ir debeto kortelėmis bei kitais būdais.

Kredito ir debeto kortelės
Už prekes galite atsiskaityti kredito ir debeto VISA, MasterCard, Maestro kortelėmis.

Apmokėjimas kurjeriui
Grynaisiais pinigais arba banko kortele prekių pristatymo/atsiėmimo metu (Priklausomai nuo pasirinktos kurjerių tarnybos).

  • Pristatymas per 1 darbo dieną
  • 30 dienų nemokamas grąžinimas
  • 100% originalios prekės