Wilson vardas be abejonės žinomas kiekvienam, savo rankose laikiusiam vienai ar kitai sporto šakai skirtą kamuolį ar kitą įrankį. Wilson kompanija yra pasaulyje pirmaujanti aukštos kokybės sporto įrangos, drabužių, avalynės ir aksesuarų gamintoja, tačiau labiausiai ji yra žinoma dėl aukščiausios klasės sporto kamuolių.

Ji buvo įkurta 1913-aisiais Čikagoje kaip Ashland Manufacturing Company ir gamina įrangą plačiam sporto šakų spektrui: tenisui, tinkliniui, golfui, krepšiniui, futbolui, amerikietiškam futbolui, beisbolui, badmintonui, softbolui, skvošui ir daug kitų. Aukščiausio lygio produktai Wilson kompanijoje gimsta bendradarbiaujant su pirmo ryškumo profesionaliais sportininkais.

Wilson per daugiau nei 100 metų paliko itin ryškų pėdsaką sporto pasaulyje ir nesiruošia tuo apsiriboti – kompanija nuolat siekia tobulinti savo produkciją, ieško inovatyvių sprendimų ir kūrybingų idėjų. Į priekį veda misija – įkvėpti kiekvieną žmogų gyventi kaip sportininką. JAV kompanija sportinę įrangą, avalynę ir aprangą kuria visų lygių sportininkams – tiek mėgėjams, tiek aukščiausios klasės profesionalams ir tiki, jog produkcija kiekvienam iš jų padės siekti užsibrėžtų rezultatų ir gyventi aktyvų gyvenimą.

Wilson gamykloje Adoje, Ohajo valstijoje, kasmet rankomis pagaminama daugiau nei 500 000 amerikietiško futbolo kamuolių, kurie naudojami NFL lygoje. Wilson gaminami kamuoliai oficialiais laikomi NBA, NFL, „US Open“, „French Open“, WNBA, AVP, NCAA ir Afrikos krepšinio lygoje. Ikoninį sporto pasaulio vardą reprezentuoja aukščiausios klasės atletai - Rogeris Federeris, Serena Williams, Trae Youngas, Russellas Wilsonas, Mookie Bettsas, Marta Kostyuk, Liz Cambage.

sil.lt e-parduotuvę papildė unikali Wilson krepšinio kamuolių serija, dedikuota NBA krepšininkams. Rinkis iš penkių lauko krepšinio kamuolių, kurie papuošti Trae Young'o, Luka Dončičiaus, Giannio Antetokounmpo, Zion'o Williamson'o ir Stephen'o Curry marškinėlių numeriais ir komandų spalvomis.

Perkant nenukainotus krepšinio kedus - dovanų pasirinkto NBA krepšininko Wilson kamuolys!