Nuo 1989-ųjų TV ekranuose karaliaujančią Simpsonų šeima ir kitus Springfildo miestelio veikėjus puikiai pažįsta visas pasaulis - be šių personažų gyvenimas tikrai būtų liūdnesnis. Ar žinojai, kad „Simpsonai“ yra ilgiausiai besitęsianti amerikiečių situacijų komedija, taip pat ir ilgiausiai besitęsiantis JAV animacinis serialas? Skamba įspūdingai, o ir panašu, kad jo odisėjos pabaigos dar tikrai nematyti!

Visų pamėgtą animacinį serialą ir ilgametį jo dominavimą pagerbs gatvės stiliaus veteranas Vans. The Simpsons x Vans batelių ir drabužių kolekcija įkūnys visų pamėgtus serialo personažus – Houmerį, Mardžę, Bartą, Lizą, Megę ir daugumą kitų. Jais pasipuoš garsieji Vans Slip-On, Old Skool, Sk8-Hi, Era ir Chukka Pro kedai.

Kartu su bateliais bus išleisti ir spalvingi marškinėliai, kepurės, kuprinės ir krepšiai. The Simpsons x Vans kolekcija debiutuos rugpjūčio 7-ąją. Tai nebus pirmoji Vans ir šio animacinio šedevro kolaboraciją – 2007-aisiais buvo išleista speciali kolekcija, įkvėpta Simpsonų filmo.  

Vans laisvalaikio bateliai vyrams ir moterims ➡️ APSIPIRKTI