Tam, kad patirtum netikėtus dalykus, turi būti pasiruošusi netikėtiems žingsniams. Atėjo laikas išlaisvinti vidinį savo žvėrį ir parodyti jį pasauliui! Taip Puma kviečia visas moteris nustumti savo baimes šalin ir leistis į laukinius nuotykius bei pristato Untamed kolekciją. Treniruotėms skirta kapsulė dedikuojama stiprioms, aktyvioms ir stilingoms moterims, kurios kiekvieną dieną pasitinka degančia širdimi ir akimis.

Visai neturėtume stebėtis moterų ir merginų noru sportuoti ne tik jaučiantis komfortiškai, bet ir tuo pačiu atrodant stilingai. Puma siekė, jog Untamed kolekcija sujungtų stilių ir aktyvų gyvenimą ir patenkintų sporto salėje ar jogos studijoje laisvu laiku energiją išliejančių moterų poreikius. Gyvatės rašto akcentais papuoštos kolekcijos detalės pasakoja apie ambicingas šių dienų moteris, kuriose siekia pergalių visose veiklos srityse.

Puma Untamed kolekciją sudaro apranga treniruotėms ir Puma Provoke XT bateliai. Komfortiški kedai į treniruočių rutiną įneš stilaus priekonio. Puma Provoke XT puošia akį traukiančios detalės, o patys kedai pasižymi tvirta konstrukcija ir itin tvirtu sukibimu bei stabilumu, kuris itin svarbus treniruojantis. 

Rinkis Puma Untamed ir išlaisvink savo vidinę energiją! ➡️ SHOP

Rinkis Puma Untamed ir išlaisvink savo vidinę energiją! ➡️ SHOP