Ar kada svajojai pasiklysti laike? O nusikelti į praeitį arba ateitį? Puma RS-2K kedai suteiks tokią galimybę! Puma RS-2K laisvalaikio bateliai – tai Puma Futro šeimos narys. Šioje kategorijoje pristatomi kedai, kurių dizainas suvienija futuristinio (Future) ir Retro stiliaus detales. Puma RS-2K bateliai mus nukelia į 2000-uosius ir primena apie kompiuteriuose ir kituose elektroniniuose prietaisuose iškilusią datos keitimo klaidą, kuri dar yra žinoma kaip tūkstantmečio klaida arba Y2K.  

Kuo ypatingi šie sneaker'iai? Puma RS-2K kedai išsiskiria ryškiomis spalvomis ir išraiškingomis futuristinėmis formomis, kurios reprezentuoja progresuojančią šių dienų dizaino kalbą. Puma dizaineriai šį modelį skiria nuolat besikeičiančiam ir tobulėjančiam pasauliui ir kartu su juo judantiems žmonėms, kurie stebina savo kūrybingumu.

Gatvėje su Puma RS-2K neliksi nepastebėtas! Viršutinė RS-2K kedų dalis sudaryta ir skirtingų medžiagų sluoksnių – zomšos, odos, sintetinių perdangų. Didelių gabaritų batelius išryškina žaismingos linijos. Su šiais kedais puikiai jausiesi kiekvieną dieną ir lengvai suderinsi su laisvalaikio apranga!

Kedus įsigyk ČIA ➡️ APSIPIRKTI

Kedus įsigyk ČIA ➡️ APSIPIRKTI