Kiekvienas laisvalaikio avalynės entuziastas pripažins, kad darganas rudens oras ir drėgmė – tikras iššūkis bateliams. Naujieji Nike Xarr ne tik išsprendžia šias sezonines problemas, bet kartu ir prideda stiliaus taškų kiekvienam šių batelių savininkui.

Neapsigaukite dėl Nike Xarr išvaizdos. Iš pirmo žvilgsnio jie gali pasirodyti masyvūs, tačiau viską kompensuoja savo technologiniais sprendimais ir akį traukiančiu dizainu. Šiluma, patogumas, ir lengvumas – tik keli šių batelių privalumai, kurie privers į šalį numesti įprastą rudens sezono avalynę. Negana to, kūrėjai nusprendė skirti ypatingą dėmesį žvilgsnį traukiančiam dizainui, taip suduodami nemenką smūgį savo oponentams konkurencinėje kovoje po laisvalaikio batelių saule.

Vienas didžiausių Nike Xarr pliusų – atsparumas vandeniui. Su šiais bateliais drąsiai įveiksite lietingas ir pelkėtas atkarpas visiškai sausi. Aukšto profilio batų suvarstymo galimybė ir speciali pado konstrukcija nevargins kojų, bei leis jaustis patogiai minant net sunkiausiai praeinamus rudens takus. Šių batelių gamyboje naudojamos didžiausio atsparumo medžiagos, todėl jais džiaugsitės ne vieną sezoną.

Kuo ypatingas Nike Xarr dizainas? Visų pirma, šiuos laisvalaikio batelius galima derinti praktiškai prie visko. Džinsai, kelnės, švarkas ar paltas – viskas atrodys savo vietoje. Skirtinga batelių medžiagų tekstūra sukuria išskirtinumo pojūtį ir kausto net labiausiai nepastabių akių dėmesį. Stiliaus detalės matomos net ir Nike Xarr liežuvyje, į kurį batelių kūrėjai taip pat atkreipė dėmesį ir jam suteikė unikalią išvaizdą. Kiekviena linija ir forma turi savo funkciją dizaine, todėl bendras šių laisvalaikio batelių stilius atrodo šviežias ir nepakartojamas.

Jei šiuo rudens sezonu nori jaustis saugiai, patogiai ir stilingai – nepraleisk progos įsigyti šios naujienos iš SIL. Nike Xarr bateliai patenkins bet kokio amžiaus ir stiliaus vyrų poreikius.

Nike Xarr laisvalaikio bateliai rudens sezono_baudejai

Nike Xarr laisvalaikio bateliai rudeniui puiki kedu alternatyva

Nike Xarr juodi laisvalaikio batai rudeniui, puiki kedu alternatyva