2019-ųjų spalį elitinis pasaulio bėgikas Eliud‘as Kipchoge pasiekė dar nematytą rezultatą ir maratono distanciją (42,195 km) įveikė per mažiau nei dvi valandas. Šį tikslą pasiekti bėgikui padėjo ir pažangieji Nike Air Zoom Alphafly NEXT% bėgimo bateliai. Kuriant šį modelį Nike investavo daug laiko ir pastangų, jog jie padėtų atletams plėsti savo galimybes ir laužyti barjerus.

Ne ką mažiau aukšti tikslai keliami buvo ir Nike Air Zoom-Type kedams bei jų kūrėjams – tik šį kartą kalba sukosi apie kiekvienos dienos komfortą. Laisvalaikio kedai konstruojami buvo pagal Nike Air Zoom Alphafly NEXT% formulę, o pagrindiniu tikslu tapo maksimaliai sumažinti pėdoms ir visam kūnui tenkantį krūvį. „Mes panaudojome originalų prototipą ir pritaikėme jį kasdieniam dėvėjimui. Pavyzdžiui, Nike Air Zoom-Type bateliai pade turi plastikinę plokštę, kuri yra panašios moduliacijos kaip Nike Air Zoom Alphafly NEXT% esanti anglies plokštė, tačiau ji pasitarnaus ne agresyvių judesių metu, o kiekvienos dienos ir laisvalaikio komfortui.“ – kalbėjo Nike dizaino vadovas, Lee Gibson‘as.

Nike Air Zoom-Type išsiskiria unikaliomis savo konstrukcijos formomis bei rankų darbo detalėmis, tokiomis kaip išsiuvinėjimai. „Tai nebuvo vieno modelio perkėlimas į kitą sektorių, manau, kad Nike Air Zoom-Type – tai unikalus ir inovatyvus kūrinys. Alphafly konceptas mums padėjo sukurti visiškai naują ir nepaprastą kedų versiją.” – džiaugėsi Lee Gibson‘as.

Nike Air Zoom-Type laisvalaikio bateliai priklauso Nike N. 354 šeimai, kuri išsiskiria neeiliniais dizaino sprendimais – čia nevengiama eksperimentuoti ir laužyti nusistovėjusius standartus bei ieškoti naujų kūrybos galimybių. N. 354 kūryba – savotiškas protestas, kuriame negalioja jokios taisyklės. Simetrijos nebuvimas ar stilingas šurmulys čia – įprasta praktika. Jeigu ieškai galimybių išeiti iš stiliaus komforto zonos – Tau pakeliui su N. 354.

Įdomu ir tai, jog N. 354 serijos įkvėpimu tapo Nike legenda – bėgikas Steve'as Rolandas "Pre" Prefontaine'as. Skaičiai 354 simbolizuoja vidutinių ir ilgų nuotolių bėgiko mylios laiką, kurį jis užfiksavo 1973-aisiais.

Nike Air Zoom-Type kedus įsigyk ČIA ➡️ APSIPIRKTI