Vis tvirčiau krepšinio pasaulyje besijaučiantis New Balance vardas savo ambicijas įrodinėja ne kalbomis, o darbais. Bostone gimusi kompanija pristatė naujausią savo kūrinį – New Balance TWO WXY V3 kedus. Trečiojo serijos modelio įkvėpimu tapo žmogaus smegenų veikla ir žaibo greičiu priimami sprendimai, taip New Balance akcentuoja šių dienų krepšinį, kuriame vyrauja itin aukštas tempas ir dažnai svarbūs sprendimai priimami vos per keletą sekundės dalių.

New Balance TWO WXY V3 kedai prieš atsiduriant parduotuvėse turėjo atlaikyti daugybę bandymų ir testų. Dizaineriai ir kūrėjai privalėjo įsitikinti, jog kedai susidoros su greitu krepšiniu ir tokiais krepšininkų veiksmais aikštėje, kaip staigūs pagreitėjimai ir sustojimai, krypties keitimai ar nusileidimai. „TWO WXY V3 kedai buvo kuriami galvojant apie mūsų sportininkus ir įkvėpti nuolatinio jų tobulėjimo aikštėje bei už jos ribų. Džiaugiamės galėdami pristatyti vienus pažangiausių krepšinio batus visoje rinkoje. Juose susipina lengvumas, stabilumas ir drąsus dizainas – naujausią kūrinį pristatė NB Basketball kategorijos vadovas Trent’as Casper’is.

Modelis debiutavo su "Cerebral" spalvine versija, kurią jau gali rasti sil.lt. NBA sezono metu bus pristatyta ir daugiau unikalių New Balance TWO WXY V3 kedų interpretacijų, kurias avės tokie krepšininkai, kaip Zach Lavine, Jamal Murray, Dejounte Murray, Darius Bazley ir Aaron Nesmith.

Krepšinio treniruotėms ir varžyboms rinkis New Balance TWO WXY V3