Akivaizdu, jog artėjančios Kalėdos pasaulį stingdančios pandemijos fone bus kitokios negu mes esame įpratę, tačiau šventinės nuotaikos prarasti negalima! Kalėdoms jau ruošiasi ir New Balance, kuri pristatė žiemišką New Balance Kawhi krepšinio batelių versiją.

Šią vardinę Kawhi Leonard’o kedų versiją įkvėpė krepšininko pamėgta mitinė būtybė – Snow Wasset. Šis padaras siejamas su Kanados tautosaka – tikriausiai Kawhi apie jį sužinojo dar rungtyniaudamas Toronto „Raptors“ gretose. Sklando legendos, kad Snow Wasset – tai didelio ir ilgo kūno, į žebenkštį panaši būtybė, kuri klajoja aplink Didžiuosius ežerus ir pasislėpusi sniege tyko savo grobio ir be gailesčio jį sudoroja. Lygiai taip pat Leonard’as aikštėje elgiasi su savo varžovais – nepalieka vilčių abejose aikštės pusėse.

Kalėdoms skirti New Balance Kawhi krepšinio kedai akį traukia žaismingais akcentais – viršutinę dalį sudaro pakaitomis varijuojantys mėlyni atspalviai, primenantys žiemą ir ledynus. Jie persipina su baltos spalvos detalėmis, užpildančiomis vidpadį, raištelius, įmovą bei liežuvėlių viršų, kurį dar puošia žvėries letena laikanti krepšinio kamuolį.

Tikėtina, jog Kawhi šiuos kedus avės Kalėdinėse NBA rungtynėse – žvaigždė kartu su komanda sieks revanšo prieš Denverio „Nuggets“, kuriai apmaudžiai pralaimėjo Vakarų konferencijos pusfinalio serijoje praėjusio sezono atkrintamosiose.

New Balance Kawhi krepšinio batai internetu! ➡️ PIRKTI