New Balance į priekį veda ne tik klasika ir jau pamėgti avalynės siluetai, bet ir karštos naujienos. Viena jų – naujieji laisvalaikio kedai New Balance CT302. Kaip gimė idėja šiam modeliui? Atsakymas paprastas – NB dizainerius įkvėpė turtinga istorija bei archyvuose atrastas CT300 siluetas. Tai devintajame dešimtmetyje pristatyti batai, kurie buvo skirti aukšto intensyvumo teniso mačams. Apie ryšį su sporto pasauliu atskleidžia ir kedų pavadinime panaudotas trumpinys CT, reiškiantis COURT.

Istorinį modelį nuspręsta prikelti antram gyvenimui – tik šį kartą jau su kita misija. NB CT302 kedai orientuoti į modernų stilių, kuriame šiomis dienomis pinasi eksperimentai ir mados pasaulio akcentai. Tuo pačiu, naujasis siluetas ir pasakoja apie nesenstantį New Balance stilių, kuris aktualus iki pat šių dienų.

Panagrinėkime CT302 kedų konstrukciją. Pradėkime nuo to, jog batai žemo profilio, todėl tobulai tiks kiekvienai dienai. Tik nuo jūsų priklausys, kaip kūrybingai juos išnaudosite! Kedų viršutinę dalį sudaro sintetinė oda, o priekį dengia guma, kuri tampa unikalia dizaino dalimi. Batų šonus puošia išraiškingas, tačiau santūriai į dizainą įpintas NB logotipas. Labiausiai akį traukiantis New Balance CT302 dizaino akcentas – stambus padas, kuriantis šiuolaikišką įvaizdį.

New Balance CT302 pristatė NB ambasadorė ir jaunoji teniso žvaigždė Coco Gauff. Amerikietė su New Balance bendradarbiauja nuo 2018-ųjų, kai ilgalaikę sutartį pasirašė būdama vos 14-os.

Įsigyk naujuosius New Balance CT302!

Įsigyk naujuosius New Balance CT302!