Retro ar modernus stilius? New Balance 2002R ar Nike Air Max Furyosa? Abi pusės turi daugybę privalumų ir tik nuo kiekvieno iš mūsų priklauso, ką pasirinktume. Susipažinkime su šiais kedais iš arčiau.

New Balance 2002R kedų dizainą įkvėpė bėgimo bateliai iš 2000-ųjų eros. Retro dizaino laisvalaikio batai išsiskiria aukščiausios kokybės medžiagomis ir yra dievinami dėl savo komforto. Šis modelis puikiai atspindi New Balance prekės ženklo įsipareigojimą aukščiausiam kokybės lygiui ir stilingam dizainui. Šie batai subalansuoja madingą išvaizdą su aukščiausiu komforto lygiu, todėl jie tampa puikiu pasirinkimu kiekvienai dienai ir dera su įvairiausių stilių apranga. New Balance 2002R turi daugybę fanų visame pasaulyje, tarp jų ir tokios garsenybės, kaip Adele ar Hailey Bieber.

Nike Air Max Furyosa - puikus pasirinkimas futuristinio stiliaus gerbėjams. Nike šį modelį dedikuoja ryžtingoms, drąsioms ir savimi pasitikinčioms moterims, kurios siekia kurti išraiškingą stilių ir visuomet atrodyti nekasdieniškai. Kedai, taip pat, suteikia penkių žvaigždučių lygio komfortą. Vienas iš išskirtinių Air Max Furyosa bruožų yra jų inovatyvus dizainas, kuriame pinasi žasimingos linijos, sluoksniai ir medžiagų elementai. Nike Air Max Furyosa yra daugiau nei paprasti sportiniai batai - tai stiliaus manifestacija ir technologijų inovacija viename.

Kuriuos savo įvaizdžiui pasirinksi Tu?

New Balance 2002R

Nike Air Max Furyosa