Jau šią naktį rungtynėmis tarp "Celtics" ir "76ers" startuos 73-iasis NBA sezonas! Ilgai laukta šventė pagaliau atėjo ir kartu su ja kyla daug įdomių intrigų ir klausimų. Kas triumfuos Rytų konferencijoje? Ar Vakaruose toliau karaliaus "Warriors"? Kaip reikalai Los Andžele klostysis James'ui? Kokių įdomių batelių išvysime ant krepšininkų pėdų kai lyga atlaisvino griežtas taisykles? 

Įdomios kovos galime tikėtis Rytuose, kur nepaisant blankaus pasirodymo pasiruošimo etape, triumfas prognozuojamas Bostono "Celtics" komandai, tačiau neabejojama, kad Filadelfijos, Toronto ir Indianos ekipos "žaliesiems" ramiai gyventi tikrai neleis. 

Neabejotinai svarbiausiu tarpsezonio įvykiu galima laikyti LeBron'o naujosios karjeros stotelės paieškas. Ilgą laiką gerbėjai spėliojo, kur pakryps šio fenomeno kelias, kol galiausiai "Karalius" apsisprendė apsivilkti "Lakers" aprangą. Nepaisant tokio įspūdingo papildymo Los Andželo komandai kai kurie ekspertai net prognozavo nepatekimą į atkrintamąsias, tačiau tai įsivaizduoti gana sunku. Simbolinis nesutikimas su tokiomis kalbomis buvo pasiųstas jau ikisezoninėse rungynėse - du kartus įveikta "Warriors" komanda, kuriai skirtingai nei "Lakers", prognozės piešiamos net labai pozityvios.

Ateinančio sezono kovų įkarštyje neturėtų trūkti ir spalvingų akcentų - NBA lyga atsisakė griežtų taisyklių, ribojančių krepšininkų batelių spalvų pasirinkimą. Nuo šiol krepšininkai galės laisvai rinktis bet kokių spalvų avalynę ir taip išreikšti save - pasiruoškite vaizdingam vakarėliui! 

Taip pat be spalvingų versijų, laukiami ir nauji krepšininkų vardiniai batelių modeliai. Fanai gaudo gandus ir spėlioja apie Nike Kyrie serijos pratęsimą bei laukia "Graikų monstro" krepšinio kedų. Be viso to eilėjė stovi daug lygos žvaigždžių, kurios vardinių batelių dar neturi - Anthony Davies'as, metų naujoko titulą nuskynęs Ben'as Simmons'as ar spindėjęs Donovan'as Mitchell'as.

NBA lyga grįžta jau šiąnakt ir laukia ilgas bei įdomus sezonas, kuris klausimų ir intrigų sukels dar daugiau! 

Karščiausių krepšinio batelių profesionalams ir mėgėjams ieškok čia! ➡