Su Montrezl’u Harrell’iu supažindinome jau pernai, tačiau apie šį vyruką būtų galima kalbėti kone kiekvieną savaitę. Galingas krepšininkas – vienas iš unikaliausių sneakerhead’ų NBA lygoje.

Tarboro mieste, Šiaurės Karolinoje gimęs ir augęs Montrezl’as meilę kedams jautė nuo mažų dienų, tik ne visada turėdavo galimybių jų įsigyti, todėl su baltu pavydu stebėdavo pusbrolių “sumedžiotus” Jordan’us. Dabartinis Los Andželo „Clippers“ puolėjas augo su dviem jaunesniais broliais, o jų tėvai daug dirbo tam, kad išlaikytų berniukus, todėl pinigų išsvajotiems bateliams nebuvo ir Montrezl’as tai puikiai suprato.

Jaunuolis uoliai taupė, kol galiausiai įsigijo pirmuosius savo kedus – Air Jordan 3. Taip buvo padėtas pirmasis žingsnis link galingos kolekcijos. Persikėlus studijuoti į Luisvilio universitetą jaunuolis rungtyniavo su adidas bateliais, nes būtent ši kompanija buvo komandos rėmėja. Jau tada Harell’is turėjo sukaupęs nemažai kedų, tačiau į aikštę žengti galėjo tik avėdamas adidas.

Būtent studijuojant Luisvilyje gimė iki šių dienų besitęsiantis ir itin unikalus krepšininko ritualas – per ilgąją rungtynių petrauką jis pasikeičia batelius. „Clippers“ aukštaūgis kiekvienoms rungtynėms pasiruošia po dvi kedų poras. Tokią prabangą sau jis tikrai gali leisti – kolekcijoje Harrell’is turi jau daugiau nei 3000 porų kedų. Tau nesivaidena. Daugiau nei 3000 porų batų! Sukaupta daugybė ne tik LeBron’o James’o, Kobe Bryant’o, Allen’o Iverson’o, Kevin’o Durant’o bei kitų meistrų serijų krepšinio kedų, bet ir laisvalaikio batelių, tarp kurių - daugybė retų modelių bei karštų naujienų. Krepšininkas mėgsta būti pastebimas ir ryškus – dažnai į aikštę jis žengia su vienetiniais, kūrybingų menininkų perkurtais, siluetais. Ir stebinti jis tikrai sugeba – vieną dieną savo bateliais jis pagerbia mirusį reperį, Nipsey Hussle, o kitą – ant parketo žengia avėdamas Simpsonų personažais išmargintais kedais. Monotonijai vietos Harrell’is čia nepalieka ir atranda vis naujų būdų stebinti ir linksmintis.

Stilius ir bateliai – šalia krepšinio puikiai derančios aistros, kurias Harrell’is realizuoja su kaupu. Matomas jis ne tik aikštėje – fotografų ir žurnalistų dėmesys į krepšininką krypsta vos atvykus į areną. Su teiginiu, kad jis yra vienas iš unikaliausių lygos sneakerhead’ų, vargu ar būtų verta ginčytis. Akivaizdu, jog bateliai krepšininko širdyje užima ypatingai svarbią vietą. Jeigu pasaulis turėtų sneakerhead’ų muziejų – Harrell’iui poziciją jame galėtume rezervuoti dar net nepriartėjus prie karjeros pabaigos.

Krepšinio kedai Tavo treniruotėms ir rungtynėms! ➡️ APSIPIRKTI

Krepšinio kedai Tavo treniruotėms ir rungtynėms! ➡️ APSIPIRKTI