Kedai – šių laikų drobė, ant kurios atgimsta patys netikėčiausi projektai ir kolaboracijos bei veda iš proto sneakerhead’us. O ar kada svarstei, kaip atrodytų garsiosios The Fast and the Furious filmų serijos ir Nike batelių hibridas? Tokią idėją vizualiai atvaizduoti sumanė Sneaker Freaker žurnalo kūrėjai. Rezultatas – tikrai intriguojantis ir verčiantis tikėti, jog tokia kolaboracija vieną dienų iš tikrųjų pasieks dienos šviesą. 20-ies metų jubiliejus – tam puikiai tinkamas laikas.

 

Nike Shox TL Toyota Supra Mark IV

Pirmojoje frančizės dalyje Briano O’Connerio vairuota Toyota Supra Mark IV – neabejotinai vienas labiausiai įsiminusių automobilių iš visos The Fast and the Furious serijos. Sportinio automobilio įkvėptame kedų dizaine kūrėjai įpynė ir azoto suboksido sistemą (NOS - Nitrous Oxide System).

 

Nike Air Zoom-Type SE Mitsubishi Eclipse

Nors ir trumpalaikio, tačiau Brian’o vairuoto Mitsubishi Eclipse pasirodymo filme nuvertinti tikrai negalime. Šis automobilis pirmojoje serijos dalyje supažindino mus su gatvės lenktynėmis, tačiau galiausiai dėl įrengtos suboksido sistemos ir Johnny Tran‘o šūvių buvo pakeltas į orą. Pagarbą šiai žaliai gatvių pažibai atiduotų futuristinis Nike Air Zoom-Type SE siluetas.

 

Nike Air Max Plus Dodge Charger R/T

You can’t flex your sneakers without a little bit of muscle! Dominic’o Toretto blogiukas iš 1970-ųjų Dodge Charger R/T – vienas įsimintiniausių automobilių, kuriuos išvydome The Fast and the Furious serijoje. Jo įkvėpimas puikiai dera su ne ką mažiau išraiškingu ir legendiniu Nike siluetu - Air Max Plus.

 

Nike Air Max 97 Nissan Skyline GT-R R34

Ar pažiūrėjus 2 Fast 2 Furious ir Tu svajojai apie akį traukiantį Nissan Skyline GT-R R34? Ne ką mažesnė legenda savo sferoje yra ir Nike Air Max 97 kedai, todėl šios dvi jėgos puikiai dera tarpusavyje.

Laisvalaikio ir sporto avalynė bei apranga vyrams ir moterims ➡️ SHOP