Savaitgalis jau beveik ranka pasiekiamas! Ką veikti kai už lango siaučia žiemiški orai? Filmai - puikus variantas,o dar geriau kai jie apie mūsų visų mylimą krepšinį. SIL turi Tau 5 puikius filmus, kuriuos pamatyti privalo kiekvienas šio sporto gerbėjas!

Nepamiršk apsilankyti SIL'e, kur siaučia išprotėjusios nuolaidos! ➡ 

Baltieji nemoka šokinėti (White men can't jump) 1992. Filme pagrindines roles atlieka du visiems puikiai pažįstami aktoriai - tai Wesley Snipes'as ir Woody Harrelson'as. Po nepasisekusio plano pasipelnyti du gatvės krepšinio atstovai priversti susivienyti ir kartu įveikti gyvenimo siunčiamus iššūkius - šeimos problemas, skolas ir pinigų trūkumą. Linksmų dialogų kupina komedija laikoma vienu geriausių filmų apie krepšinį.

Šlovės kelias (Glory road) 2006. Filmas paremtas tikrais faktais ir įspūdinga istorija. Jame pasakojama apie 1966-isiais, trenerio Dono Haskinso subūrtą pirmąją, vien iš juodaodžių sudarytą, komandą Teksaso universitete. Komanda dalyvavo NCAA čempionate ir tuo pačiu metu turėjo kovoti su siautėjančiu rasizmu, kuris stipriai reiškėsi ir sporte.

Jis turi parako (He got hame) 1998. Garsiojo Spike'o Lee režistuotame filme netrūksta garsių vardų - Denzel'is Washington'as, Milla Jovovich ir net buvęs NBA arenų tinklelių plėšytojas Ray'us Allen'as. Istorija sukasi aplink itin perspektyvų jaunuolį, kuris sprendžia savo karjeros ateitį, o laikinai iš kalėjimo paleistas jo tėvas turi savo tikslų. 

Treneris Karteris (Coach Carter) 2005. Dar viena istorija, paremta tikrais faktais. Ričmondo mokyklos krepšinio komandą treniruoti atvyksta buvęs jos žaidėjas - Ken'as Carter'is. Čia jis randa daugybę jaunuolių, linkusių į nusikaltstamumą, tačiau nepasiduoda ir stengiasi suburti tvirtą komandą.

Taiklus metimas (Hoosiers) 1986. Tai įsimintina istorija apie sudėtingą krepšinio trenerio darbą. Filme pasakojama apie mistiškos praeities trenerį, kuris bando naujam ir pergalingam gyvenimui prikelti mažo Indianos miestelio krepšinio komandą.

Nepamiršk apsilankyti SIL'e, kur siaučia išprotėjusios nuolaidos! ➡