Prisimeni greičio apribojimų nepaisantį ir smarkiai įsielektrinusį mėlyną ežiuką Sonic'ą? Jis grįžta! Prieš kelias dienas pasaulį išvydo Paramount Pictures filmo Sonic the Hedgehog, kuris kino teatruose pasirodys lapkritį, anonsas. Jame minėtą herojų išvysime su Puma bateliais!

Pasaulį šis veikėjas išvydo dar 1991-aisiais Rad Mobile žaidime, o 1998-aisiais buvo perkurtas. Per savo istoriją įsielektrinęs ežiukas tapo vienu iš populiariausių ir labiausiai atpažįstamų video žaidimų veikėjų, o dabar žengs ir į kino ekranus.

Filmas pasirodys Lapkričio 8-ąją, o jame be Sonic'o išvysime ir dar būrį kino pasaulio pažibų - Jim'ą Carrey, James'ą Marsden'ą, Neal'ą McDonough'ą ir dar daug kitų žinomų Holivudo aktorių.

Sonic'o ekranizacijos anonsas nudžiugino ne tik garsiojo Jim'o Carrey pasirodymu ar fone skambančiu legendiniu "Gangsta's Paradise", bet ir Puma bateliais, kuriuos avi pagrindinis filmo veikėjas. 

Sunkiai pamatuojamu greičiu Sonic'as lekia su Puma Speed 500 bateliais bėgimui. Jie pasirodys panašiu metu kaip ir filmas. 

„Akivaizdu, kad greičiausias kompiuterinių žaidimų veikėjas pasaulyje turi avėti greičiausius batelius rinkoje, o tai yra Puma Speed 500. Filme Puma batelius avintis Sonic'as - bendradarbiavimo su Paramount rezultatas. Riboto kiekio Speed 500 bateliai parduotuvių lentynose išvysite artėjant filmo premjerai“ - oficialiame pranešime teigė Puma. 

Tai nebus pirmasis Puma bendradarbiavimas su garsiu charakteriu - praėjusiais metais buvo išleistos specialios RS-0 kedų versijos, įkvėptos Sonic'o ir Daktaro Robotniko. 

Stilingų Puma kedų laisvalaikiui ieškok ČIA ➡ 

Stilingų Puma kedų laisvalaikiui ieškok ČIA ➡