Kartu su atėjusiu gruodžiu ir pasipuošusiomis gatvėmis bei aikštėmis nenumaldomai artėja ir pačios šventės, kurioms kviečiame ruoštis iš anksto – sutaupysi laiko ir išvengsi streso! Kalėdinių dovanų idėjos dar niekam nepamaišė, todėl susipažink su sil.lt pasiūlymais!

Kalėdų dovanos rinkinys JAM iki 50 EUR. Šiltos žieminės pirštinės ir kepurė – esminiai šaltojo metų laiko atributai! Pridėk gertuvę ir gausime puikų ir naudingą rinkinį broliui, draugui, tėčiui ar vaikinui.

adidas kepurės ➡️ PIRKTI

adidas pirštinės ➡️ PIRKTI 

Gertuvės ➡️ PIRKTI

 

Kalėdų dovanos rinkinys JAI iki 50 EUR. Merginą nustebink sušalti neleisiančiu rinkiniu – žiemine kepure ir pirštinėmis!

Žieminės kepurės ➡️ PIRKTI

Pirštinės ➡️ PIRKTI

 

Kalėdinės dovanos idėja aktyviai ir stilingai merginai – Puma kepurė, šalia derantis Puma x Karl Lagerfeld kuprinė – krepšys bei šiltos adidas pirštinės.

Puma x Karl Lagerfeld kepurė ➡️ PIRKTI

Kuprinės ir krepšiai ➡️ PIRKTI

adidas pirštinės ➡️ PIRKTI

 

Suki galvą ir nenusprendi ką padovanoti broliui ar draugui? Mes turime tau stilingą ir praktišką pasiūlymą – Nike SB kuprinė, Jordan kepurė ir ryški gertuvė!

Nike kuprinės ➡️ PIRKTI

Kepurės ➡️ PIRKTI

Gertuvės ➡️ PIRKTI

Rinkinys sportiškam ir aktyviam vaikinui – krepšys, marškinėliai bei kepurė, kuri neleis sušalti keliaujant į treniruotę!

Kuprinės ir krepšiai ➡️ PIRKTI

Marškinėliai ➡️ PIRKTI

Kepurės ➡️ PIRKTI

 

Naujas krepšys, marškinėliai bei funkcionali gertuvė – tobula dovana aktyvų laisvalaikį mėgstančiai merginai!

Kuprinės ir krepšiai ➡️ PIRKTI

Marškinėliai ➡️ PIRKTI

Gertuvės ➡️ PIRKTI