Jordan brand'as plečiasi ir pradeda bendradarbiavimą su Paryžiaus „Saint-Germain“ futbolo klubu, kuriam sukūrė visą aprangos ir batelių kolekciją. Nuo šio PSG futbolininkai rungtyniaus su Jordan logotipu ant savo marškinėlių. 

Prekinio ženklo ir miesto draugystė tęsiasi jau kuris laikas - 2016-aisiais čia atidaryta Jordan parduotuvė, o pernai pradėtas bendradarbiavimas su Prancūzijos krepšinio federacija. 

“Jordan prekės ženklas ir Paryžiaus Saint-Germain komanda turi išskirtines pozicijas sporte ir stilių, todėl ši partnerystė yra visiškai natūrali”, - teigia Michael'as Jordan'as. 

Šių dviejų gigantų draugyste džiaugiasi ir geras Neymar'o draugas, NBA žaidėjas Jimmy Butler'is: "Nekantrauju pamatyti savo bičiulį Neymarą rungtyniaujant su Jordan apranga. Kiekvieną kartą, kai apsilankau Paryžiuje, jaučiu, kad Jordan brand'as tampa svarbia miesto dalimi. Ši draugystė PSG komandą perkels į kitą lygį."

Visi kolekcijos produktai pažymėti Jordan ir PSG logotipų kolaboracija. Su Jordan aprangomis PSG futbolininkai debiutuos jau rugsėjo 18 d. Čempionų lygos starto rungtynėse su „Liverpool“.

 

Jordan stilius, skirtas užkariauti gatves! ➡