James'as Harden'as tapo NBA MVP - tikėtina, kad ateinantį sezoną taikliarankis nestabdys ir sieks dar daugiau. Į pagalbą Harden'ui ateina adidas ir prieš pat sezono pradžią išleidžia trečiąjį krepšininko vardinių batelių modelį - Harden Vol. 3

Batelių kūrimo proceso metu buvo koncentruojamasi į itin stripų sukibimą su pagrindu bei stabilumą - tai visiškai nenuostabu žinant James'o Harden'o žaidimo stilių ir varžovus gniuždantį jo driblingą bei stepback'us. Tam, kad krepšininkas galėtų išnaudoti savo greitį, užtikrintai keisti kryptį, būtinas tiesiog prie aikštelės limpantis pado raštas ir konstrukcija, įtvirtinanti pėdas - tuo Harden Vol.3 ir pasižymi.

Išleidžiamos dvi spalvinės batelių versijos - futuristiniai pilki "Voyage", kuriuos įkvėpė Harden'o kelionė Hiustone ir jo noras iškovoti miestui NBA čempionų titulą bei tamsūs "Cosmos", kurie žymi krepšininko pomėgį išsiųsti varžovų gynėjus į "kosmosą". 

Batelių išleidimas numatytas prieš pat NBA sezono pradžią - spalio 12 adidas Hardens Vol. 3 Voyager, o 15 dieną adidas Hardens Vol. 3 Cosmos.

 

Tam, kad laukimas neprailgtų, įsigyk su Harden Vol.2 ➡ 

 

 

Tam, kad laukimas neprailgtų, įsigyk su Harden Vol.2 ➡