HTS74 – tai po Hi-Tec vėliava veikianti linija, orientuota į aukščiausios kokybės kedus. Ji tuo pačiu ir švenčia turtingą Hi-Tec prekės ženklo palikimą ir kuriant naujus siluetus dažnai naudoja ikoninius dizainus, kuriuos interpretuoja pasitelkiant šiuolaikines technologijas. Hi-Tec HTS74 istorija prasidėjo 2017-aisiais ir yra kuruojama jaunų ir talentingų kūrėjų.

Atsigręžus į lobiui prilygstantį Hi-Tec archyvą, talentingai komandai pavyko sukurti tobulą balansą tarp funkcinės sportinės avalynės ir šiuolaikinių madingų kedų. Hi-Tec HTS74 yra dvimatė kolekcija, kurioje ilgametė patirtis pinasi su pažangiausiomis technologijomis. Linijoje naudojamos aukščiausios klasės medžiagos - taip siekiama išlaikyti aukštus gamybos standartus ir patenkinti kokybę vertinančių klientų poreikius.

Nors HTS74 linija yra jauna, tačiau jau spėta bendradarbiauti su aukščiausios klasės kūrėjais, tokiais kaip Gosha Rubinsky, Junya Watanabe, Christopher Shannon, maharishi.

Net ir po daugiau nei 45 metų Hi-Tec tebėra įsipareigojusi vykdyti savo pagrindinę misiją – kviesti pasaulį aktyviai leisti laiką gryname ore ir leistis į nuotykius. HTS74 linija išsiskiria tuo, jog kuria pasitelkdami pažangias technologijas, o produktai pasižymi universalumu ir aukščiausios klasės kokybe. Hi-Tec HTS74 užtikrina komfortą ir stilių, kad ir kur bebūtum. Pasauliniu mastu jau vertinama Hi-Tec HTS74 serija pristato platų spektrą kedų stilių ir dizainų, iš kurių sau tinkančius atras kiekvienas!

Papildyk savo įvaizdį stilingais kedais iš Hi-Tec HTS74!

Papildyk savo įvaizdį stilingais kedais iš Hi-Tec HTS74!