Leo Messi su kompanija - jau viena koja UEFA Čempionų lygos finale. Liverpulio ekipos šansais atsitiesti prieš aukščiausia pavara visą sezoną važiuojančią Barcą mažai kas tiki. 

Įspūdingai žaidžiantis Messi nemenkos pagalbos sulaukia ir iš atstovaujamos adidas kompanijos, kuri rūpinasi, jog futbolininkas aikštėje jaustųsi 100% užtikrintai.

adidas pristato naujausią Nemeziz serijos siluetą, kurį jau artimiausiose futbolo batalijose turėtume išvysti ant Maestro pėdų. 

adidas Nemeziz 19 bateliai sukurti specialiai itin aktyviems ir judriems futbolininkams, kurie pasižymi sprogstamąja jėga ir oponentus neutralizuoja nenuspėjamais veiksmais bei uraganiniu judėjimu visomis kryptimis. 

Viršutinė batelių dalis sudaryta iš itin prisitaikančios juostos, kuri apgaubs prie pėdos ir neribos judėjimo laisvės. V formos įmova palengvis batelių apsimovimą ir tuo pačiu apkabins čiurnas, įtvirtins kulną, o adidas Torsion sistemos arka, jungianti priekinę pėdos dalį ir kulną, rūpinsis balansu net ir intensyviausio veiksmo metu. 

Su adidas Nemeziz 19 bateliais išvysime ir tokius stadionų burtininkus kaip Isco ar Firmino. Oficiali išleidimo data - gegužės 7 d. 

adidas bateliai laisvalaikiui ir sportui! ➡ 

adidas bateliai laisvalaikiui ir sportui! ➡