Nors Nike Kyrie 5 bateliai tik neseniai buvo pristatyti, tačiau kūrybiniai darbai nestoja ir vos spėjame gaudyti naujienas apie išleidžiamas versijas!

Tai tik tampa dar vienu įrodymu, kokia svarbi Bostono „Celtics“ gynėjo serija yra šių dienų kedų kultūrai – galime teigti, kad tai yra puikus kūrybingumo ir istorijų pasakojimo pavyzdys. Čia sulaukiame ne tik stilingų ir akis traukiančių batų, bet ir reikšmingų detalių, prie kurių sukūrimo prisideda ir pats krepšininkas.

Susipažinkime su naujausiu Nike Kyrie 5 siluetu, kuris gimė iš bendradarbiavimo su Concepts - The Concepts x Nike Kyrie 5 “Ikhet”.

1996-aisiais Hardvardo aikštės širdyje įkurta Concepts parduotuvė nuo seno patenkina laisvalaikio stiliaus gerbėjų poreikius ir paliko nemenką pėdsaką formuojantis Bostono sneaker’ių ir gatvės stiliaus kultūrai. Concepts jau ne kartą pasižymėjo neeilinėmis kolaboracijomis su ryškiausiais pasaulio prekių ženklais – ne išimtis ir Nike.

„Šie vaikinai yra neįtikėtinai kūrybingi. Man patinka, kad Concepts turi juos išskiriančius bruožus ir veikia savo stiliumi.“ – per batelių pristatymą teigė Kyrie.

Atspirties tašku bendradarbiaujant Nike Kyrie ir Concept tapo Egiptas ir jo paslaptinga kultūra – bateliai pažymėti mistiškais simboliais, o spalvos pasirinktos neatsitiktinai. Nuspręsta Hamsa rankos simbolį, kurį išsitatuiravęs turi Irving'as pakeisti hieroglifais – jie puošia kedų kulnus. Vienas iš jų - tai garsioji Horo akis, kuri saugo nuo blogio.

Violetinės spalvos batelių padas žymi saulėlydį virš piramidžių, o raudonas liežuvėlis – Sfinkso nosį. Mokslininkai tiki, kad ji buvo raudona. Taip pat batelius papildo aukso spalvos bei deimantų detalės.

Kyrie Irving'as liko labai patenkintas naująja batelių versija: „Tai buvo puikus bendradarbiavimas su nuostabiais žmonėmis, kurie turi neribotą vaizduotę. To reikia norint sukurti genialius dalykus.“

Nike Kyrie krepšinio bateliai ➡ 

Nike Kyrie krepšinio bateliai ➡