Diemme yra aukščiausios klasės prekės ženklas, kurio kolekcijos svyruoja nuo sportbačių iki alpinizmo batų ar jų įkvėptos avalynės miesto stiliui. Kompanija gamina aukščiausios kokybės avalynės gaminius, pasižyminčius išskirtiniu komforto lygiu bei progresyviu dizainu.

Visi Diemme batai yra pagaminti Italijoje Calzaturificio Diemme gamykloje Onè di Fonte, Veneto. Mažas miestelis šiaurės rytų Italijoje yra laikomas viena iš svarbiausių efektyvios avalynės gamybos ir tyrimų sričių. Diemme remiasi turtingu regiono paveldu, kad sukurtų šiuolaikišką produktą, paremtą našumu grindžiamų gamybos metodų pagrindu. Visi gamybos etapai vykdomi Veneto miestelyje.

Įkurta ir vadovaujama brolių Denniso ir Maico Signorų, Diemme turi 25 metų patirtį lauko ir sporto avalynės segmentuose. Kompanija yra gaminusi ir tokiems prekių ženklams kaip Maison Martin Margiela, Chanel, Bottega Veneta ir kultiniams Japonijos prekių ženklams - Nonnative ir Victim.

Visos Diemme komandos - nuo projektuotojų iki kūrimo ir gamybos, yra įsipareigojusios gaminti aukščiausios kokybės produktus. Diemme turi unikalią galimybę dirbti su aukščiausios klasės oda ir medžiagomis pasaulyje, todėl savo kuriamai avalynei kelia tik aukščiausios klasės reikalavimus. Kiekviena Diemme batų pora yra sukurta profesionalių darbuotojų, o kiekvienas procesas yra kruopščiai prižiūrimas.

Tvarumas ir kilmė yra pagrindiniai Diemme mentaliteto aspektai. Vadovaujamasi paprasta filosofija, kuri skleidžiama ir pasauliui - pirkite mažiau, bet kokybišką produktą. Diemme meistrų rankose aukštos kokybės medžiagos virsta avalynės šedevrais, kurie vertinami net pačių išrankiausių klientų.

Aukščiausios kokybės Diemme avalynė

Aukščiausios kokybės Diemme avalynė