Iš Masačusetso kilęs riedlentininkas Brandon’as Westgate’as laikomas vienu labiausiai savo darbui atsidavusių profesionalų. Aukščiausių tikslų jam siekti padeda tvirta darbo etika ir begalinė meilė riedlenčių kultūrai. Westgate’o įdirbį ir indėlį įvertino ir jo atstovaujama New Balance kompanija, kuri pristatė vardinius sportininko batelius – New Balance Numeric 508.

Tai jau antrasis siluetas, kurį Numeric serijoje New Balance dedikuoja Brandon’ui Westgate’ui. Pirmieji jo vardo kedai pasirodė 2019-aisiais – savo seriją riedlentininkas pradėjo su New Balance Numeric 913 bateliais. Naujasis Westgate’o siluetas pagerbia jo svarbą visai kultūrai ir Numeric linijai, kuri skiriama riedlentininkams ir visiems, vienaip ar kitaip įsitraukiantiems į šio spalvingo miesto fenomeno gyvenimą. Serija sujungia unikaliu paveldu jau tapusias New Balance savybes, tokias kaip patogumą, aukštą medžiagų kokybę, pažangias technologijas ir perkelia jas į riedlenčių kultūros sekciją. Įdomu, kad ją pamėgo ne tik važinėjantys riedlentėmis – Numeric serijos kedai tapo dažnu laisvalaikio stiliaus akcentu.

Numeric 508 modelyje stilius sutinka funkcionalumą. Spalvines kedų versijas įkvėpė ir užpildė pats Brandon’as Westgate’as. Jos itin universalios ir puikiai susilies su įvairių stilių aprangos akcentais. Viršutinės batelių dalies konstrukciją sudaro zomšos, tinklelio ir odos akcentai. Dizaineriai pagalvojo ir apie dar vieną praktišką dizaino detalę. Atsispindinčios detalės ant batelių kulno tamsiu paros metu leis būti matomesniu – ypač tai aktualu riedlentininkams. Salės futbolo bucų įkvėptas kedų padas garantuos maksimalų sukibimą žengiant miesto gatvėmis, o važinėjant riedlente taps įrankiu, leidžiančiu jausti pagrindą. Nuošalyje neliko ir dėmesys kedų komfortui. Bateliai turi C-CAP vidpadį, kuris garantuos stabilumą ir saugos pėdas nuo smūgių. Kedai pėdoms užtikrins ir tinkamą ventiliaciją – priekinėje ir vidurinėje batelių dalyje jie turi perforacijas, kurios pasirūpins oro cirkuliacija.

Iš esmės, New Balance Numeric 508 – tai kedai, kuriuos norint avėti, nereikia ieškoti specialios progos. Jie sutverti Tavo pėdas džiuginti bei lydėti visur ir visada.

New Balance Numeric 508 kedai internetu ➡️ SHOP

New Balance Numeric 508 kedai internetu ➡️ SHOP