American Needle kompanijos istorija tęsiasi jau daugiau nei 100 metų. Ji buvo įkurta 1918-aisiai kaip siuvimo adatų importuotoja ir per keturias kartas išaugo į pasaulinę kepurių ir kitų galvos apdangalų gamybos lyderę. Įsikūrusi kaip šeimos verslas, įmonė greitai pradėjo gaminti visų tipų galvos apdangalus. Šiaurinėje Čikagos pusėje įsikūrusi gamykla samdė kvalifikuotus siuvėjus ir siuvėjas, raštų kūrėjus, siuvimo mašinų operatorius. Jų aistra buvo kurti naujus kepurių ir skrybėlių stilius naujoms rinkoms.

1946-aisiais American Needle kreipėsi į Chicago Cubs beisbolo klubą su idėja parduoti gerbėjams beisbolo kepuraites, tokias, kokias žaidėjai dėvėjo aikštėje. Nors Cubs sutiko su pasiūlymu, tačiau komandos vadovai tuo metu abejojo, ar tokia prekė turės paklausą. Pirmoji Cubs kepuraičių serija buvo išparduota per vieną dieną, o antra partija – dar greičiau. Po tokio galingo starto American Needle netrukus pradėjo gaminti ir pardavinėti  svarbiausių sporto lygų komandų kepures visoje Amerikoje. American Needle tapo pirmąja įmone, kuri pardavinėjo licencijuotas sporto komandų kepuraites.

Šiandien American Needle yra ketvirtos kartos šeimos įmonė, kuri ir toliau pirmauja pramonėje gamindama įvairiausių stilių kepures ir skrybeles, kuriomis žavisi milijonai gerbėjų visame pasaulyje.

American Needle kepurės